Haemme uutta (työ)voimaa: Projektipäällikkö

Vihreä siirtymä, kestävä kehitys ja kiertotalous ovat ajankohtaisempia kuin koskaan - oletko samaa mieltä? Haluatko edistää kymenlaaksolaisten pk-yritysten kestävää kasvua ja uudistumista? Toimia ylpeästi Kouvolan parhaaksi alueen yritysten osaavana kumppanina ja kehittää yritysten toimintaedellytyksiä, koska se mahdollistaa ihmisten hyvinvoinnin? Voit hyvinkin olla juuri oikea henkilö joukkoomme!

HUIMA - Hyötyvirran Uudet innovaatiot ja mahdollisuudet aluekehittämisessä on Kouvola Innovationin ja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun yhteistyössä toteuttama hanke, jonka päätavoitteena on edistää alueen pk-yritysten kestävää kasvua ja uudistumista vahvistamalla alueellista Hyötyvirta-ekosysteemiä ja tukemalla biokiertotalouteen liittyvää TKI-toimintaa ja verkostoyhteistyötä. Lue lisää Hyötyvirrasta.

Hankkeessa kehitetään ja lanseerataan yrityslähtöinen malli Hyötyvirtaekosysteemin organisoitumiselle. Samalla kirkastetaan toiminnan fokusta alueen materiaalitaseen ja materiaalivirtojen hyödyntämispotentiaalin perusteella. Lisäksi edistetään uusia tuote- ja palvelukonsepteja, konseptoidaan Xamkin TKI-palveluja Hyötyvirrassa ja selvitetään, miten Hyötyvirran yritysalue mahdollistaa liiketoimintaa.

Projektipäällikkönä vastaat myös hankkeen hallinnointiin liittyvistä tehtävistä, yhdessä projektiassistentin ja osahankkeen toteuttajan kanssa. Hanke alkaa 1.1.2023 ja on Uudenmaan liiton (Euroopan aluekehitysrahasto EAKR) rahoittama.

Tehtävässä menestymisen avaimet:

  • Kokemus bio- ja kiertotalousalojen toiminnasta ja toimijoista sekä nykytilasta
  • Soveltuva korkeakoulututkinto
  • Aiempi kokemus EU-rahoitteisten hankkeiden hallinnosta katsotaan eduksi

Tämän lisäksi odotamme sinulta innovatiivista näkemystä, ratkaisukeskeisyyttä ja positiivista asennetta. Omaat hyvät sosiaaliset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja sinulla on kyky toimia rakentavasti monimuotoisen työyhteisön vaihtelevassa arjessa.

Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa!

Sinulle on luvassa:

  • Monipuolisia ja kiinnostavia työtehtäviä ympäristövastuullisessa tehtävässä
  • Mahdollisuus vaikuttaa bio- ja kiertotalouden tulevaisuuteen
  • Kannustavan ja mukavan työyhteisön tuki
  • Mahdollisuuden työskennellä osittain etänä

Tervetuloa mukaan mukavaan ja kannustavaan joukkoomme tärkeään kehitystyöhön.

Palkkauksessa ja muissa työehdoissa noudatamme Avaintes:iä ja työsuhde on määräaikainen vuoden 2024 loppuun.

Jos tämä tehtävä herätti mielenkiintosi, ole rohkeasti yhteydessä. Rekrytointikumppanina toimii Eezy Personnel Liena Silen, henkilöhakukonsultti p. 040 482 6770 tai liena.silen@eezy.fi. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen tämän linkin kautta 17.2.2023 mennessä. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Kouvolassa.

Haku alkaa 1. helmikuuta 2023 ja päättyy 17. helmikuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen työsuhde

Kouvola Innovation (Kinno) on Kouvolan kaupungin omistama kehitysyhtiö, jonka tehtävänä on vahvistaa Kouvolan seudun elinvoimaa yhdessä kumppaniensa kanssa. Kinno auttaa yrityksiä koko niiden elinkaaren ajan yritys- ja sijoittumispalveluiden sekä kehittämishankkeiden kautta.

Hyötyvirta on Kouvolan ja Kymenlaakson bio- ja kiertotalouden strateginen kärki, jonka keskeisenä tavoitteena on kestävän liiketoiminnan edistäminen. Hyötyvirta on bio- ja kiertotalousalan kokonaisvaltainen palvelu- ja kehittämiskonsepti sekä konkreettinen alue Kouvolan Keltakankaalla. Kinnon kiertotalouspalveluiden ja Hyötyvirran palvelukokonaisuuteen kuuluu tiivis yhteistyö oppilaitosten ja tutkimusorganisaatioiden kanssa sekä yritys-oppilaitosyhteistyön tukeminen.

Scroll to top