Oletko kenties ostamassa yritystä – tai myymässä?

Jo olemassaolevan yrityksen ruoriin hyppääminen voi olla fiksu tapa aloittaa yrittäminen – etenkin jos yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja tuulta purjeissa. 

Kinnon omistuksenvaihdospalvelu auttaa maksutta sekä yrityksen myyjää että ostajaa, olipa kyseessä sitten yrityskauppa tai sukupolvenvaihdos.

Näin se toimii: ensin kartoitamme yhdessä tilanteesi ja palvelutarpeesi. Tämän jälkeen saat osto- tai myynti-ilmoituksellesi Yrityspörssin 6 kk:n nettinäkyvyyden maksutta (norm. 95 € + alv)! 

Yrityspörssi on Suomen Yrittäjien ylläpitämä ostajan ja myyjän valtakunnallinen kohtauspaikka internetissä, joka tuo yhteen jatkajaa hakevat yrittäjät ja toimivaa yritystä etsivät ostajat.

yritysporssi.fi

Me saatamme yritysten myyjät ja ostajaehdokkaat luottamuksellisesti yhteen. Näin ollen edellytämme myyjiltä ja ostajaehdokkailta salassapitosopimuksen tekemistä saamiensa tietojen osalta. 

Jokainen onnistunut omistajanvaihdos tuo jatkuvuutta paikalliseen elinkeinoelämään.
 

Ilmoittaudu jatkajaksi

Kouvolan seudulla on satoja yrityksiä, joiden yritystoiminnalle haetaan lähivuosina jatkajia. Oletko sinä seuraava lenkki pitkässä ketjussa – ja valmis antamaan omat näyttösi yrittäjänä?

Ilmoittaudu jatkajaksi!

 

Ota yhteyttä: