Kasvuyritykset

OECD:n ja EU:n määritelmän mukaan kasvuyrityksen lähtötyöllisyys on vähintään 10 henkeä, ja seuraavana kolmena vuonna työllisyyden keskimääräinen vuosikasvu ylittää 20 prosenttia. Me emme mieti määritelmiä, vaan sen sijaan kysymme: mitä kasvu merkitsee sinulle? Millaista kasvua sinun yrityksesi hakee – ja millä eväillä se saavutetaan?

Me haluamme tehdä pitkäjänteisesti yhteistyötä yrityksesi kanssa kasvun mahdollistamiseksi. Kasvuyrityspalveluiden teemat ovat moninaisia, mutta nojaavat ennen muuta myyntiin, kilpailuetuun, kaupallistamiseen, strategiaan, markkinointiin, rahoitukseen ja kustannustehokkuuteen.

Kasvuresepti joka toimii

Kinno tarjoaa palvelupaketteja yrityksille, jotka haluavat astua kasvupolulle: kehittää liiketoimintaansa, toimintatapojaan tai uusia tuotteita ja palveluita. Ohjaamme yrityksiä julkisrahoitteisten palvelujen piiriin ja etsimme kasvureseptin, joka toimii juuri sinun yrityksesi kohdalla.

Tuemme konkreettisesti palvelusi tai tuotteesi kaupallistamista. Tavoitteemme on, että pärjäät entistä paremmin asiakasrajapinnassa ja olet kilpailukykyinen kilpailijoihin nähden  myös kansainvälisillä kentillä. 

Myyntikärjellä!

Koska liiketoiminnan kasvu perustuu aina myynnin kasvuun, me keskitymme ensisijaisesti siihen. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi palvelutarjooman kehittämistä, tuotteen laatua, tuotannon tehokkuutta, jälleenmyyjähankintaa tai arvoketjun kehittämistä…yhdessä löydämme toimivan kasvukonseptin.

Kinnon kasvuasiantuntijat toimivat yhteistyössä ELY-keskuksen kanssa. 

 

Ota yhteys: