Markkinavuoropuhelu henkilöstöravintolan käyttöoikeussopimuksesta 11.8.

Käyttöoikeussopimuksen kohteena ovat Kouvolan kaupungintalon henkilöstöravintolapalvelut. Tavoitteena on saada kaupungintalolle laadukas, paikallisia raaka-aineita suosiva, asiakaspalvelulähtöinen ja joustava palveluntuottaja. Tarjottavat ruoka-annokset, kahvilatuotteet ja erikoistarjoilut ovat ajan hengen mukaisia, monipuolisia ja tuoreista raaka-aineista valmistettuja. Tuleva palveluntuottaja hoitaa niin kaupungintalon henkilöstön lounasruokailun kuin vaativatkin kansainvälisten vieraiden juhla-ateriat.

Käyttöoikeussopimukseen kuuluu Kouvolan kaupungintalolla sijaitseva vuokratila, joka soveltuu ravintola- ja kahvilapalvelujen tuottamiseen. Kuukausivuokraan sisältyy kaikki tiloissa jo olemassa olevat laitteet, välineet ja astiat. Suunniteltu sopimuskausi on 1.10.2020-30.9.2023. Sopimuskautta voidaan tämän jälkeen jatkaa toistaiseksi voimassa olevana.

Kouvolan kaupungilta asiantuntijoina tilaisuuteen osallistuvat johdon sihteeri Tuija Rinne, kiinteistöpäällikkö Arto Kuitikka, hankintapäällikkö Marja-Liisa Jyrkilä sekä hankinta-asiantuntija Suvi Kotonen.

Aika: ti 11.8.2020 klo 9-11

Paikka: Kouvola Innovation Oy, Paraatikenttä 4, Kouvola

Ilmoittautuminen tästä.

 

 

 

Lisätietoja:

Tagged , , .