Kymenlaakson Kasvupolulle valittiin 15 yritystä, joista kuusi on Kouvolasta

27.5.2020  -  Kasvu Open – Kymenlaakson Kasvupolulle valittiin 15 yritystä. Kasvupolulle haki yhteensä 24 yritystä. Kouvolasta maksuttomaan sparraukseen valittiin A & R Carton Oy, Flying Lynx Oy, HoviRuoka Oy, Kaarnasydän Oy, Markkinointi 2011 Oy ja N.S.F. Nordic Sports Finland Oy.

Kotkasta mukaan valittiin Erämys-Keisarin Kosket Oy, Jauhetekniikka Oy, Kati Albrecht Johanna d’Art Lifestyle, Kookax Oy, Kymi-Solar Oy ja Shipstores Nyman & Co Ltd, Luumäeltä Deletec Oy ja Virolahdelta JOHTAI OY ja Rakennussuunnittelu ja -valvonta Valkoinen Linja Oy.

Kymenlaakson Kasvupolun tuomaristo arvioi yrityksiä valintakriteereillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kymenlaakson Kasvupolun valinnoissa tuomaristo painotti erityisesti markkinapotentiaalia ja kasvukykyä.

”Tuomaristo kokoontui valitsemaan yrityksiä Kymenlaakson Kasvupolulle keskellä koronakriisiä. Perkasimme mukaan hakeneet ja analyysin tehneet yritykset tavoitteenamme, että Suomi pyörii myös koronan jälkeen ja näillä yrityksillä on markkinapotentiaalia ja kasvukykyä olla rakennustyössä mukana. Mielestäni saimme mukaan todella lupaavia yrityksiä monilta eri toimialoilta ja eri puolilta Kymenlaaksoa”, Kymenlaakson kauppakamarin viestintäpäällikkö Kirsi Juura sanoo.

Kymenlaakson Kasvupolun tuomaristoon kuuluvat: Aleksanda Turunen, Kouvola Innovation, Tiina Moberg, Kymen Yrittäjät, Tiina Paavola, Cursor, Kirsi Juura, Kymenlaakson kauppakamari ja Timo Olli, Kouvolan seudun ammattiopisto.

Kymenlaakson Kasvupolulle valitut yritykset saavat sparrausta kahdessa tapahtumapäivässä 26.5.2020 ja 13.8.2020. Sparrauspäivät on mahdollista järjestää etäyhteyksien avulla. Kaikille tapahtumapäiviin osallistuville yrityksille lähetetään henkilökohtaiset ohjeet osallistumisesta etäyhteyksien ja digitaalisen oppimisympäristön kautta.

”Olen iloinen, että koronaepidemiasta huolimatta, yritykset uskovat tulevaan ja haluavat kehittää omaa yritystoimintaansa. Toivon, että sparrauspäivät antavat niille lisäpotkua, hyviä vinkkejä ja ohjausta oikeaan suuntaan. Kovasti tsemppiä kaikille", toivottaa Aleksandra Turunen Kouvola Innovationista.

 

Lisätietoja: