Kouvolalainen Macra Oy rakentaa Naukion päiväkodin

Kouvolan kaupunginhallitus päätti asiasta maanantain 6. syyskuuta kokouksessaan. Tarjouspyynnön mukaisen tarjouksen jätti määräaikaan mennessä seitsemän kelpoisuus- ja soveltuvuusvaatimukset täyttänyttä urakoitsijaa. Kuusankoskella toimipaikkaansa pitävä Macra vastaa päiväkodin suunnittelusta ja rakentamisesta sekä muun muassa alihankkijoiden ja työvaiheiden koordinoinnista.

Rakennuttajapäällikkö Anneli Vartiainen kertoi Tilapalvelujen tehneen hankkeen osalta paljonkin töitä, jotta tarjouspyyntö vastaisi tarjoajien toiveita ja saataisiin heräteltyä erilaisia tarjoajia.

"Hyviä tarjouksia saatiin, mistä olen vilpittömän iloinen. Ihan kaikessa emme varmastikaan onnistuneet ja mielellämme kuulisimme ajatuksia, miten voisimme edelleen kehittää toimintaamme”. Kaupunki on ehdottanut yrittäjille ja palvelutoimittajille palautekeskustelua.

Naukion päiväkodissa on tilaa 126 lapselle. Päiväkoti sijoittuu entiselle Kuusankosken ammattikoulun tontille. Päiväkodin rakentaminen aloitetaan vuonna 2021 ja se otetaan käyttöön vuonna 2022. Naukion päiväkodin uudisrakennus -hankkeen arvioitu kokonaisarvo on 3,5 miljoonaa euroa. Uusi päiväkoti toteutetaan puurunkoisena ja sen energiatehokkuusluokka on A. Valitulta urakoitsijalta edellytetään kahden pitkäaikaistyöttömän työllistämistä hankkeen ajaksi. Lue lisää tästä (linkki toiselle sivustolle).

 

 

Lisätietoja

Marita Melkko

Melkko Marita

Hankinta-asiamies
+358 20 615 5039
marita.melkko@kinno.fi

Scroll to top