Kokonaisvaltaisia järjestelmäratkaisuja energia- ja vesihuoltoon sekä rakennusautomaation ohjaukseen ja valvontaan

DD-Control Oy on kouvolalainen lämpö-, vesi- ja kiinteistöautomatiikan säätötekniikan asiantuntija. Yritys kehittää ja valmistaa järjestelmäratkaisuja energia- ja vesihuollon sekä rakennusautomaation ohjaukseen ja valvontaan.

”Suunnittelemme ja valmistamme käyttämämme elektroniikkakortit. Kannusterahan käytämme uusien, suunnittelemiemme korttien protosarjojen valmistukseen. Kortit mahdollistavat yhä monipuolisempien ja suurempien projektien tarjoamisen, esimerkiksi automatiikan toimittamisen laitevalmistajille”, kertoo toimitusjohtaja Keijo Tuominen.

Keijo Tuominen perusti yrityksen vuonna 2001 ja vuodesta 2012 yrityksen omistajina ovat olleet Tuomisen lisäksi Esa Puolakka ja Jyrki Sinivaara. Viisi henkilöä työllistävä DD- Control Oy käyttää myös useita alihankkijoita.

"Käyttäjän automaatiokohteeseen asennetaan logiikka, joka huolehtii kohteen automatiikasta. Lisä I/O:ta saadaan erilaisten elektroniikkakorttiemme avulla. Järjestelmät voidaan liittää joko GPRS modeemilla tai ETHERNETillä DD-VISION WEB-valvomoon jolloin käyttäjä(t) kirjautuu valvomopalveluun omilla tunnuksillaan, joilla pääsee vain omiin automaatiokohteisiin. Käyttäjä voi seurata prosessia reaaliajassa ja tehdä ohjauksia sekä muutella arvoja."

dd.control.fi

 

TAKAISIN