Kansainvälistymisstrategian rakentaminen -infotilaisuus tiistaina 4.10.

Tervetuloa infotilaisuuteen, josta saat konkreettiset palikat rakentaa toimiva malli liiketoiminnan kansainvälistämiseen pääasiassa digitaalisuuteen perustuen!

Infotilaisuus järjestetään Teamsin kautta tiistaina 4.10. klo 9-12. Tilaisuuden sisältö on suunnattu mikro- ja pk-yrityksille, mutta infoon ovat tervetulleita tietysti kaikki aiheesta kiinnostuneet. Koulutuksen järjestää Kansainvälisty ja Kasva digitaalisesti -hanke yhdessä Accelerando Oy:n kanssa.

Tilaisuudessa käsiteltäviä aiheita:

  • Oikean KV-mallin tunnistaminen
  • Mistä osaaminen kohdemarkkinasta?
  • Konkreettiset askeleet kansainvälistymiseen
  • Kansainvälistymisen rahoitus?
  • Digitaalinen markkinointi apuna
  • Esimerkki: Menestystarina
  • Esimerkki: Epäonnistuminen

Infotilaisuuteen osallistuvat saavat halutessaan varata ajan kahdenkeskisen sparrauskeskusteluun, jossa infotilaisuuden opeista ja ideoista räätälöidään oikeat elementit jokaisen yrityksen senhetkisiin tarpeisiin Accelerandon asiantuntijan kanssa. Tavoitteena on, että yrityksellä on tämän jälkeen riittävät tiedot ja riittävän konkreettinen suunnitelma aloittaa liiketoiminnan kasvattaminen kansainvälisillä markkinoilla.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Mikä on Accelerando?

Vuonna 2009 toimintansa aloittanut Accelerando Oy on kasvukiihdyttämö, joka koostuu kokeneesta porukasta kansainvälisen liiketoiminnan kasvun ja kehittämisen ammattilaisia. Accelerandon partnereiden kokemustaustat täydentävät toisiaan niin, että osaaminen kattaa sekä PK-yritysten että kasvuyritysten tarpeet rahoituksesta, tuotekehityksestä ja tuotteistamisesta aina kansainväliseen myyntiin, markkinointiin ja uusien markkinoiden avaamiseen asti. Kaikilla Accelerandon partnereilla on omakohtaista kokemusta sekä yrittäjyydestä että kansainvälisten yritysten johtotehtävistä. Historiansa aikana Accelerando on tehnyt yhteistyötä useiden satojen suomalaisten ja kansainvälisten kasvuyrityksien kanssa.

Lue lisää Kansainvälisty ja Kasva digitaalisesti -hankkeesta täältä.


Enkelisijoittajat - mitä ja kenelle?

Tervetuloa infotilaisuuteen, jossa sukelletaan enkelisijoittamisen maailmaan!
Tilaisuus
 järjestetään Teamsin kautta torstaina 13.10. klo 9-12.

Tilaisuudessa haetaan vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Kuinka saada enkelirahoitusta?
  • Mihin enkelisijoittajat kiinnittävät huomiota?
  • Miltä enkelisijoituskenttä näyttää nyt?

Ilmoittaudu mukaan tästä

Koulutuksen järjestää Kansainvälisty ja Kasva digitaalisesti -hanke yhdessä FiBANin kanssa.

Mikä FiBAN?

Finnish Business Angels Network (FiBAN) on yksi Euroopan suurimmista ja aktiivisimmista bisnesenkeliverkostoista, johon kuuluu yli 650 hyväksyttyä sijoittajajäsentä. Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on edistää yksityishenkilöiden sijoittamista listaamattomiin kasvuyrityksiin sekä kasvattaa ja kehittää yksityisten sijoittajien ammattikuntaa. FiBAN kuuluu Euroopan bisnesenkeleiden verkostoon (European Business Angels Network EBAN), joka on valinnut FiBANin vuoden parhaaksi bisnesenkeliverkostoksi vuosina 2012 ja 2014. FiBANille myönnettiin Tasavallan Presidentin kansainvälistymispalkinto vuonna 2017.

Lue lisää Kansainvälisty ja Kasva digitaalisesti -hankkeesta täältä.


Yhteistyössä:
cursor oy logo

Scroll to top