Kiinnostavaa ja aktiivista viestintävuotta 2022!

BLOGI 14.1.2022: Kinnon mennyt viestintävuosi 2021 tarjosi paljon kiinnostavaa sisältöä palveluistamme, toiminnastamme ja työn tuloksista uutiskirjein, tiedottein ja uutisin. Yrityksille jaettiin tietoa eri viestintäkanavien kautta yritystuki- ja rahoitusmahdollisuuksista, valmennuksista asiantuntijapalveluineen sekä logistiikan, kiertotalouden ja yrityspalvelujen kehittämishankkeista. Toteutimme myös monia teknisiä toimia ulkoisen ilmeen uudistamiseksi ja viestintäkanaviemme saavutettavuuden parantamiseksi.

Vuoden lopulla kilpailutimme viestinnän ja markkinoinnin tuotannolliset työt Kinnon ja sen tytäryhtiöiden tarpeisiin. Saimme tarjouksia 40 eri yritykseltä, kovatasoilta ja laadukkailta ammattilaisilta niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Valittujen palveluntuottajien kanssa on hyvä aloittaa yhteistyö uusilla sisällöillä ja uusin ideoin.

Kiinnostavaa sisältöä palveluistamme ja toiminnastamme on luvassa tänäkin vuonna niin asiakasyrityksillemme kuin kaikille kouvolalaisille yrityksille tai yrittäjyyttä suunnitteleville. Viestimme Kouvolan tarjoamista mahdollisuuksista yritystoiminnalle myös valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Lupaan, että Kinnon viestintä ei unohda tänäkään vuonna yhteistyökumppaneitaan, päättäjiä eikä kouvolalaisia veronmaksajia. Kaikille kouvolalaisille viestimme on, että me rakennamme perusinfraa elinkeinoelämän tarpeisiin kouvolalaisten päättäjien viitoittaman strategian mukaisesti. Kuten muunkin julkisen infran rakentamisessa ja kehittämistyössä, tuloksia saadaan vasta pidemmällä aikavälillä. Toimintaamme ohjaavan arvopohjan mukaisesti olemme yrityksiä varten, luomme mahdollisuuksia yritystoiminnalle ja vahvistamme alueen kilpailukykyä. Olemme yritysten tukena, jotta alueemme yritykset menestyvät - kun yritykset menestyvät, niin Kouvolakin menestyy.

Luottamuksellisesti ja yhteistyössä yritysten kanssa

Kinno ei viesti julkisuudessa yksittäisiä yrityksiä koskevista asioista. Emme kerro, ketkä ovat käyttäneet palvelujamme, mitä palvelua he ovat käyttäneet tai mitä keskusteluja yritysten kanssa on käyty. Emme näin ollen myöskään viesti, ketkä yritykset suunnittelevat sijoittuvansa Kouvolaan. Yrityksille on tärkeää, muun muassa kilpailusyistä, että heidän suunnitelmistaan ei vuoda tietoa julkisuuteen ja samalla kilpailijoille.

Asiakasyrityksemme voivat luottaa siihen, että palvelemme heitä luottamuksellisesti. Viestimme yritysten toiminnasta vain ja ainoastaan silloin, kun yritykset sitä itse haluavat ja näkevät tarpeelliseksi kertoa omasta toiminnastaan.

Yritysten kanssa on kuitenkin tehty hyvää yhteistyötä julkaisemalla eri julkaisukanavissamme yritystarinoita tai videoita, joissa on nostettu esiin paikallisia yrityksiä ja heidän palvelujaan. Usein yritykset ovat myös halunneet kertoa käyttämistään Kinnon palveluista. Tämä on toimintamme kannalta win-win -tilanne: olemme voineet viestiä kaikille yrityksille monipuolisista, maksuttomista ja luottamuksellisista palveluistamme yritysten itsensä kertomana. Tärkeää on ollut myös viestiä valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin, että Kouvola on erinomainen paikka yrittää!

Haluatko tehdä viestintäyhteistyötä kanssamme? Mitä toivot Kinnon viestinnältä?

Kaikki palaute on tervetullutta – ollaan yhteyksissä!

 

 

Scroll to top