Kansainvälisten osaajien rekrytointi – tule mukaan asiakastiimiin 3.11.2020

Tulevaisuudessa markkinoilla menestymiseen vaikuttavat yhä enemmän yritysten taidot toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä työnantajavalmiudet. Kansainväliset työyhteisöt ja osaajat-ohjelma auttaa määrittelemään työyhteisöjen kehitystarpeita ja rakentaa palvelupolkua kansainvälisille osaajille. Tuo yrityksesi mukaan Kouvolan alueen asiakastiimiin, aloitamme toiminnan kahdella työpajalla loka - marrakuussa 2020. Työpajat käsittelevät kv-osaajien rekrytointia, rekrytoinnin haasteita ja yrityksen valmiuksien kehittämistä. Työpajojen jälkeen on luvassa koulutuksia ym. toimenpiteitä asiakastiimin yrityksille. Kansainväliset työyhteisöt ja osaajat-kehittämisohjelma palveluineen ja toimenpiteineen on yrityksille maksuton.

Asiakastiimin toiminta

Asiakastiimin yritykset ovat mukana ohjelman puitteissa toteutettavissa toimenpiteissä kuten koulutuksissa, osaajamarkkinointikampanjoissa jne.  Ensimmäinen työpaja järjestetään Kouvolassa 3.11. klo 14.00-17.00 ja toinen 18.11. klo 14.00-17.00 (Huom.  ajankohdat muuttuneet), ensimmäinen Kouvolan Upseerikerholla, toisen paikka vahvistetaan. Työpajojen jälkeen tuotetaan yhteenveto ja kehittämisehdotukset seuraaviksi toimenpiteiksi. Asiakastiimin toimintaa koordinoi HR-asiantuntijana Eezy Oyj.

Hyödyt yritykselle

Yrityksen rekrytointiosaaminen ja -valmiudet sekä työnantajamielikuva kehittyvät. Saat päivitetyn tilannekuvan kv-osaajien saatavuudesta Kymenlaakson alueella. Ohjelma auttaa kehittämään yrityksen HR-prosesseja ja asiantuntijuutta. Työyhteisön hyvinvointi lisääntyy. Tarjoamme myös mahdollisuuden löytää osaajia, lisätä näkyvyyttä sekä kehittää omia verkostoja. Kansainvälisten osaajien rekrytoinnin ei tarvitse olla vielä yrityksessänne ajankohtaista, eikä siitä tarvitse olla vielä kokemusta. Työpajojen yksi tarkoitus on myös herättää ajatuksia aiheen ympärillä ja tutkailla oman yrityksen valmiuksia ja tarpeita kv-osaajien rekrytointiin tulevaisuudessa.

Seuraamme tiiviisti korona-epidemian kehittymistä ja työpajojen vaihtoehtona on myös verkkotyöskentely Teamsilla/Zoomilla tilanteen niin vaatiessa. Tarkempi paikka ja työskentelymuoto täsmentyvät lähempänä tilaisuutta.

Ilmoittaudu asiakastiimityöpajaan tästä.

 

Lue lisää Kansainväliset työyhteisöt ja osaajat –projekteista.

 

Lisätietoja: