Ideakymi-kilpailu hakee ideoita 15.11. asti

Kilpailussa on kolme sarjaa:
A. Keksintösarja
B. Liikeideasarja (palvelu/tuoteidea tai sosiaalinen innovaatio tai liiketoimintakonsepti, joka tähtää yritystoimintaan)
C. Ideasarja (uutuudellinen ratkaisu tai idea)

Ideakymi – Kymenlaakson ideakilpailu järjestetään 15.9.–15.11. Tarkoituksena on rohkaista innovatiivisuuteen ja luovuuteen etsimällä, löytämällä ja palkitsemalla innovaatioita, keksintöjä tai ideoita, joilla voidaan nähdä olevan kaupallista potentiaalia.

Kilpailuehdotus voi olla esimerkiksi tekninen ratkaisu, tuote tai palvelu tai oleellinen tuote- tai palveluparannus tai perusteltu idea. Ehdotuksen pitää olla uusi, aiemmin julkaisematon ja toteuttamaton. Ideaehdotus tehdään suomeksi. Ehdottaja antaa ehdotukselleen nimen ja lyhyen kuvauksen, jotka voidaan julkaista kilpailusta tiedotettaessa.

Ehdotuksen esittäjä voi olla Kymenlaakson alueella asuva tai opiskeleva yksityinen henkilö tai samalla alueella sijaitseva ja toimiva yritys tai muu yhteisö. Yksityishenkilön on oltava vähintään 16-vuotias jättäessään kilpailuehdotuksensa.

Kilpailuaika on 15.9. - 15.11.2020. Ehdotusten tulee olla perillä viimeistään 15.11.2020 klo 16.00. Tarkemmat tiedot kilpailusta näet täältä: kinno.fi/ideakymi.

Leena Gardemeister

Gardemeister Leena

Yhteyspäällikkö
Rahoitusneuvonta, omistajanvaihdokset
+358 20 615 8191
leena.gardemeister@kinno.fi

Scroll to top