Haemme uutta (työ)voimaa: Yritysneuvoja

Haemme energistä ja asiakaspalvelutyöstä innostunutta yritysneuvojaa Kouvola Innovationin yrityspalvelutiimiin.

Yritysneuvojan työssä vastaat osana tiimiämme yrityspalveluiden tuottamisesta aloittaville sekä Kouvolassa jo toimiville yrityksille. Tehtävässä toimit myös Vaikuttavat työllisyyspolut -hankkeen projektipäällikkönä.

Työssäsi tuet yrittäjiä yrityksen elinkaaren eri vaiheissa. Tehtävääsi kuuluu muun muassa aloittavien yrittäjien neuvontaa, yritysten omistajanvaihdosten ja yritysjärjestelyiden edistämistä sekä työllistävien yritysten palvelujen tuottamista osana Vaikuttavat työllisyyspolut -hanketta.

Tehtävässä menestymisen avaimet

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää monipuolista liiketoimintaosaamista sekä yritys- ja elinkeinotoiminnan asiantuntemusta. Osaat ohjata yrityksiä pitkäjänteiseen ja johdonmukaiseen liiketoiminnan kehittämiseen, tunnistat yritysten kehittämistarpeita ja löydät niihin ratkaisuja. Tehtävässä vaaditaan asiakaspalveluasennetta, ratkaisuhakuista työotetta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työskentelet sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää ja kehittyä

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa pääset jakamaan asiantuntemustasi yrityskentällä ja siten auttamaan kouvolalaisia yrityksiä menestymään. Yritysneuvojan tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää edelleen myös omaa osaamistasi. On mahdollista, että aluksi määräaikainen tehtävä jatkuu määräajan jälkeen toistaiseksi voimassa olevana.

Liityt mukaan aktiiviseen, modernisti toimivaan ja iloiseen yrityspalvelutiimiin. Autamme toisiamme onnistumaan ja jaamme osaamistamme asiakkaidemme eduksi. Arvostamme myös vapaa-aikaa tärkeänä osana oman hyvinvointimme kehittämistä.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.5.2023 – 30.4.2025 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Yritysneuvojan tehtävän palkkaus määräytyy AVAINTES:n mukaan.

ESR-rahoitteisessa Vaikuttavat työllisyyspolut -hankkeessa luodaan palveluekosysteemiä työllisyyden parantamiseksi ja elinvoiman vahvistamiseksi. Kouvolan kaupunki on päätoteuttaja hankkeessa, jonka osatoteuttajia ovat Eduko ja Kouvola Innovation (Kinno). Kinnon osatoteutuksen tavoitteena on elinvoiman ja työn tarjonnan kasvu yrityksien työvoiman ja osaamisen kartoittamisen, osaamistaseiden laatimisen ja osaamisen kehittämisen kautta. Tavoitteena on tukea erityisesti pienten yritysten kykyä kasvattaa liiketoimintansa kannattavuutta ja rohkaista yrittäjiä ryhtymään työnantajiksi.

Lisätietoja yritysneuvojan tehtävästä antaa Kinnon yrityspalvelujen yhteyspäällikkö Leena Gardemeister, p. 040 7683474 tai leena.gardemeister@kinno.fi.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja hakemuksesi tehtävään sähköpostitse osoitteella reetta.ikalainen@kinno.fi viimeistään 5.3.2023.

 

Kouvola Innovation (Kinno) on Kouvolan kaupungin omistama kehitysyhtiö, jonka tehtävänä on vahvistaa Kouvolan seudun elinvoimaa yhdessä kumppaniensa kanssa. Kinno auttaa yrityksiä koko niiden elinkaaren ajan yritys- ja sijoittumispalveluiden sekä kehittämishankkeiden kautta.

Scroll to top