Etätöihin Jaalan maalaismaisemaan

Kouvolassa on yrityksille ja myös niiden henkilöstölle tarjolla monipuolisia vaihtoehtoja toimitilojen osalta. Yksi uusimmista on hyvien liikenneyhteyksien varrella, kauniissa maalaismaisemassa Jaalan keskustassa sijaitseva uusittu Jaalan liike- ja toimitalo Pankki, joka tarjoaa vuokratilaa monenlaiseen käyttöön.

”Näemme potentiaalia tässä vuonna 1954 valmistuneessa kiinteistössä. Rakennus peruskorjattiin vuonna 2006 ja nyt me olemme tänä vuonna kunnostaneet tämän Kouvolan kaupungilta ostamamme liikekeskuksen tilat jaalalaisten, vapaa-ajan asukkaiden, yhdistysten ja yritysten käyttöön”, kertoo toimitusjohtaja Niina Koivikko Sisarukset Toivonen Oy:stä.

Liikekeskuksessa on tällä hetkellä yhdeksän vuokralaista, mutta tarjolla on muun muassa kokous- ja harrastetiloja sekä kolme etätyöpistettä kuituyhteydellä varustettuina vuokrattavaksi. Uusitut tilat ovat herättäneet paljon kiinnostusta ja kahden päivän aikana vietettyihin avajaisiin 10-11.6. riitti hyvin vierailijoita ja onnittelijoita.

”Tämä on todella hyvä tila paitsi jaalalaisille myös täällä oleville kesäasukkaille. Uskoisin, että etätyöpisteet sähköpöytineen kiinnostavat, kun moni tekee etätöitä edelleen, arvelee liiketilan avajaisiin saapunut Fennian Heli Taskinen. 

”Tiloja voi vuokrata toistaiseksi nettisivujen yhteyslomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Jatkossa on tarkoitus saada sähköinen varauskalenteri, josta näkee mitä tiloja on milloinkin vapaana.  Etätyöpisteen voi varata vaikka vain tunniksi tai pidemmäksikin aikaa”, kertoo Koivikko.

Vuodesta 1958 toimineen yhtiön nykyiset omistajat ovat kolmatta sukupolvea yrittäjiä. Yhtiön aputoiminimenä toimiva Jaalan Sähköpojat on yritys, jonka palveluihin kuuluvat tila- ja asuntovuokraukset, sekä kiinteistöhuollot ja -korjaukset.

https://jaalansahkopojat.com/

 

 

Scroll to top