Haemme assistenttia talous- ja hallintotiimiin

Assistentti toimii ensisijaisesti sijoittumispalvelujen ja -markkinoinnin tukitehtävissä ja hankkeissa. Työnkuvaan kuuluu talous- ja projektihallinnon tehtäviä, kuten osto- ja myyntilaskujen käsittelyä, projektien maksatushakemusten laatimista, raportointia, hankintojen valmistelua sekä kokousten ja tapahtumien järjestelyjä. Assistentti osallistuu myös yhteydenpitoon yhteistyökumppaneiden ja rahoittajien välillä sekä muuhun viestintä- ja sidosryhmäyhteistyöhön.

Projektitehtäviisi kuuluu esimerkiksi juuri käynnistynyt ”Kansainvälisty ja kasva digitaalisesti” -hanke, minkä päätavoitteena on aktivoida pk-yrityksiä etsimään uuden kasvun eväitä kansainvälisiltä markkinoilta hyödyntämällä digitaalisia mahdollisuuksia. Avustat projektipäällikköä hankkeen toimenpiteiden toteuttamisessa, ja vastaat hankkeen hallinnoinnista. Tehtäviisi kuuluu myös muita hankkeita, joiden toteuttamiseen ja hallinnointiin osallistut.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hallinnollista osaamista, koordinointikykyä ja kiinnostusta toimia kansainvälisten yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisesti. Sinulla on aiempaa projektin- ja taloushallinnan kokemusta EU-rahoitteisista hankkeista.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta tavoitteenamme on tehtävän muuttaminen toistaiseksi voimassa olevaksi määräaikaisuuden jälkeen.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 23.9. mennessä osoitteeseen:

hanna.korjala@kinno.fi

Tarjoamme yhtiön henkilöstölle monipuolisia etuja työhyvinvointiin ja mahdollisuuksia oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Kouvola Innovation Oy on Kouvolan kaupungin omistama elinkeinoyhtiö, jonka tehtävänä on vahvistaa kaupungin elinvoimaa yhdessä sidosryhmien kanssa ja  luoda hyvät edellytykset kaikenlaiselle yritystoiminnalle Kouvolassa.

 

Lisätietoa 

Hanna Korjala

Korjala Hanna

Talouspäällikkö
+358 20 615 5887
hanna.korjala@kinno.fi

Scroll to top