Level App-mobiilisovellus liikunnan tueksi

Level App on Elonhakkuu Oy:n kehittämä kehonpainoharjoitteluun suunniteltu mobiilisovellus. 

Sovellus opettaa käyttäjälle videoiden avulla liikkeitä, joissa vastuksena käytetään kehon painoa. Liikkeet muuttuvat kerta kerralta haastavammiksi, ja näin harjoittelu perustuu uuden oppimiseen, mikä tarjoaa treenaajalle motivaatiota kohentuvan kunnon lisäksi. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Androidin ja iOS:n sovelluskaupoista.

”Kaupungin kannusterahasta oli iso apu tuotteen kehittämiseen ja pilotointiin. Alkavalle yritykselle asioiden eteneminen on usein pienistä jutuista kiinni. Tällainen konkreettinen tuki on tärkeää yritystoiminnan alussa, kun toiminnan ja tuotteiden suunnitteluun kuluu paljon aikaa”, kertoo toimitusjohtaja Tom Himanen.

Kouvolan Myllykoskelle vuonna 2015 perustettu yritys suunnittelee ja valmistaa ohjelmistoja erityisesti liikunta- ja hyvinvointialalle. Yrityksen omistavat Tom Himanen, Aaro Helander, Markus Hav ja Perttu Iso-Metsälä.

Himasen mukaan Kouvola on erinomainen paikka yrittää. Se on lähellä pääkaupunkiseutua, mutta pikkukaupunkina tarjoaa mahdollisuuden erottautua myönteisesti.

“Helsinkiläinen startup ei ole kovin persoonallinen. Kouvolalainen startup sen sijaan jää sijoittajan mieleen.”

 

Katso esittelyvideo.

www.levelapp.fi

www.elonhakkuu.fi

 

Takaisin.