• Hyötyvirran ekosysteemipalvelut

  Hyötyvirran ekosysteemipalvelut

  Kiertotaloustavoitteiden kasvava vaikutus tuo mukanaan haasteita mutta myös mahdollisuuksia menestyä. Kiertotalouden kasvupotentiaali alueen …
 • Yrittäjän tukiverkko

  Yrittäjän tukiverkko

  Yritysten valmius toimia äkillisesti ja radikaalistikin muuttuvissa toimintaympäristöissä on paremmin turvattu projektiin osallistuneiden …
 • KOSKES

  KOSKES

  KOSKES-projektissa kehitetään kiertotalousosaamiskeskuksen konseptia Hyötyvirta-yritysalueelle Kouvolaan. Toteutuessaan keskus tarjoaisi erilaisia palveluita ja yhteistyömahdollisuuksia …
 • Hyötyvirran ekosysteemipalvelut

  Kiertotaloustavoitteiden kasvava vaikutus tuo mukanaan haasteita mutta myös mahdollisuuksia menestyä. Kiertotalouden kasvupotentiaali alueen pk-yritysten liiketoiminnassa …
 • Smart Hub Solutions

  Railgate Finland - Smart Hub Solutions on jatkumo Kouvolan kaupungin vetämälle Kouvola RRT -investointihankkeelle ja …
 • Yrittäjän tukiverkko

  Yritysten valmius toimia äkillisesti ja radikaalistikin muuttuvissa toimintaympäristöissä on paremmin turvattu projektiin osallistuneiden yritysten osalta.
 • KOSKES

  KOSKES-projektissa kehitetään kiertotalousosaamiskeskuksen konseptia Hyötyvirta-yritysalueelle Kouvolaan. Toteutuessaan keskus tarjoaisi erilaisia palveluita ja yhteistyömahdollisuuksia pk-sektorin yrityksille …
 • BUT

  Biotalouden uudet tuulet. Kymenlaakso tavoittelee hiilineutraalisuutta. Alueella on useita merkittäviä toimijoita, joiden yhteistyötä tarvitaan tavoitteeseen …
 • Harvinaiset maametallit talteen

  Tietoyhteiskunnan ylläpitäminen ei olisi mahdollista ilman harvinaisia maametalleja ja siksi niiden saatavuuden varmistaminen etenkin kierrättämällä …
 • GoSmart BSR

  Monikansallinen projekti, joka kohdistuu heikommin kehittyneiden Itämeren alueen seutujen matalaan innovaatiokapasiteettiin ja pyrkii parantamaan sitä. …

Kaikki henkilöt

#SupportYourLocal #TuePaikallista

Nyt jos koskaan on tarpeen tukea paikallisia yrittäjiä. VisitKouvola ja Kouvolan Sanomat ovat koonneet listan paikallisista toimijoista, jotka ovat muuttaneet toimintaansa korona-epidemian takia. Useat yritykset tarjoavat palvelujaan etänä ja toimittavat tuotteitaan koteihin. Tuetaan heitä yhdessä!

Kun koronavirusepidemian aiheuttama poikkeustila alkoi, ryhtyi VisitKouvola yhteistyöhön Kouvolan Sanomien kanssa koostaen yhdessä listaa Kouvolan alueen yrityksistä, jotka tarjoavat palveluita joita voi hyödyntää vaikka omalta kotisohvalta.

Listalle kertyi nopeasti kymmeniä yrityksiä ja yhteensä niitä onkin jo toista sataa. Listan on tarkoitus helpottaa karanteenissa olevien ja riskiryhmiin kuuluvien ihmisten elämää kertomalla, että heidän on mahdollista saada tarvitsemansa palvelut suoraan kotiovelle ja ulkona liikkumista on mahdollista välttää.

On myös haluttu  nostaa paikallisia yrityksiä ja heidän palveluitaan esiin. VisitKouvola ja Kouvola Innovation on toteuttanut aiheesta myös markkinointikampanjan, johon on kuulunut radiomainontaa sekä näkyvyyttä VisitKouvolan ja Kinnon verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa, kuten myös katukuvassa.

Käynnissä on myös arvontojen sarja, jossa VisitKouvola arpoo viikoittain Facebook-sivuillaan paikallisten yritysten tuotteita aina toukokuun lopulle saakka. Palkintoina on kaikenlaista kivaa, herkuista autokatsastukseen.

Listaa kotiin toimitettavista palveluista päivitetään edelleen aktiivisesti Kouvolan Sanomien sivuille ja uusia vinkkejä palveluista voi toimittaa VisitKouvolan sivujen kautta, tai kommentoimalla suoraan Kouvolan Sanomien artikkelin alle.

Puuttuuko listalta joku palvelu? Vinkkaa palvelusta meille tästä.

Palveluiden listaukseen Kouvolan Sanomissa pääset tästä. 

Lisätietoja: 
Anne Harrila, markkinointipäällikkö
p. 020 615 9030   |   anne.harrila@kinno.fi

Kinno hakee projektipäällikköä luontomatkailuprojektiin

Haemme pikaisella aikataululla asiantuntijaa / projektipäällikköä luontomatkailuprojektiin.

VisitKouvola vastaa kaupunkimarkkinoinnista ja matkailutoimialan kehittämisestä, matkailumarkkinoinnista sekä matkailuneuvonnasta. Yksikön toiminta ja henkilöstö siirtyy 1.1.2021 alkaen osaksi Kouvolan kaupunkia. Tavoitteena on parantaa Kouvolan tunnettuutta ja kasvattaa matkailutuloa.

TAUSTAA

Sustainable Travel Kymenlaakso-projektin keskeisenä toimenpiteenä on tukea Kymenlaakson matkailuyrityksiä, jotta ne voivat kehittää toimintaansa kestävän matkailun periaatteiden mukaisesti. Hanke tukee Suomen matkailustrategian (TEM 2019) tavoitetta muodostaa Suomesta kestävän matkailun kärkimaa 2025. Hankkeen myötä alueen matkailutoimijoiden tunnettavuus nousee kansallisessa markkinoinnissa, jossa kestävien matkailupalveluiden rooli on tulevaisuudessa entistä tärkeämpi. Kestävän matkailun kehittäminen parantaa Kymenlaakson matkailutoimijoiden sekä elinkeinotoimintojen menestyksen edellytyksiä.

Hankkeessa viedään käytäntöön Visit Finlandin kansallista Sustainable Travel Finland-ohjelmapolkua alueen matkailutoimijoille sekä edistetään vastuullisuusviestinnän toimenpiteitä. Ohjelmapolun toteuttanut matkailuyritys saa uutta kansainvälistä näkyvyyttä Sustainable Travel Finland-merkin avulla. Kun pääosa alueen toimijoista on saanut ko. merkinnän, koko alue voi hakea Sustainable Travel Finland- destinaatio-statusta. Hankkeessa tehdään myös alueellinen suunnitelma ilmastonmuutoksen vaikutuksiin varautumisesta matkailusektorilla.

TYÖTEHTÄVÄT

Projektipäällikkö vastaa koko Kymenlaakson tason koordinaatiosta ja toimii tiiviissä yhteistyössä kehittämisyhtiö Cursor Oy:n kanssa, joka toimii osatoteuttajana. Tehtäviin kuuluu toimenpiteiden toteuttaminen hyväksytyn projektisuunnitelman mukaisesti, projektin hallinnointi, talouden seuranta ja raportointi. Tehtävät sisältävät projektiviestintää sekä laajaa valtakunnallista sidosryhmäyhteistyötä. Projektipäällikkö kehittää luontomatkailun yhteistyöverkostoa ja maakunnallista yritysyhteistyötä. Henkilö toimii VisitKouvolan luontomatkailun asiantuntijana ja on pääkontakti alueen yrityskenttään auttaen kestävän matkailun hankkeissa.

Projektia rahoittaa Kaakkois-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

EDELLYTYKSET

Edellytämme hakijalta osaamista matkailuliiketoiminnan kehittämisessä, investointien edistämisessä ja ymmärrystä matkailun pullonkauloista. Aktiivinen työskentely verkostoissa edellyttää ulospäinsuuntautuneisuutta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työtehtävien hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Projektin läpileikkaavana teemana on matkailun kestävä kehitys , STF-ohjelman syvällinen tuntemus on hyödyksi. Kouvolan ja Kymenlaakson kohteiden ja yrityskentän paikallistuntemus ovat eduksi. Työtehtävien hoitamista helpottaa kokemus EU-projektihallinnosta. Työssä tarvitaan suomen kielen lisäksi englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa.  Työssään henkilö osallistuu markkinointitoimenpiteisiin ja tuottaa viestinnällisiä sisältöjä. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa: 1.1.2021 ja on määräaikainen 31.3.2022 saakka.

Jätä hakemus: 4.12.2020 klo 9.00 mennessä sähköpostilla armi.lampinen@kinno.fi.

 

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Kirsi Vainio antaa lisätietoja tehtävästä 2.12. klo 9 - 10.

Kirsi Vainio
Vainio Kirsi

+358 20 615 5885
kirsi.vainio@kinno.fi