Yritystori - tutustu ja tee kauppaa

Nettisivustot Yrityspörssi, Firmakauppa ja Kinnon Yritystori yhdistävät yritysten myyjät ja ostajat. Jo olemassaolevan yrityksen ruoriin hyppääminen voi olla fiksu tapa aloittaa yrittäminen – etenkin jos yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja tuulta purjeissa.

YRITYSPÖRSSI

Yrityspörssi.fi  on kävijämääriltään Suomen suurin yritysten kauppapaikka verkossa. Yrityspörssiin voit jättää ilmoituksen myytävästä yrityksestä, jolla tavoitat palvelun 40.000 kuukausittaista kävijää.

Yrityspörssi on Suomen Yrittäjien perustama ja osin omistama palvelu. Voit ilmoittaa itse tai soittaa numeroon 010 339 3300, jolloin Yrityspörssi kirjoittaa ja julkaisee ilmoituksesi täyspalveluna. Hinnaston ja tiedot palvelusta löydät täältä 

 

FIRMAKAUPPA

Voit jättää myynti-ilmoituksen maksutta valtakunnalliseen www.firmakauppa.fi -palveluun, mikäli kohteen hintapyyntö jää alle 200 000 euron. Sivuilla on satoja ilmoituksia myytävistä yrityksistä. Kohteen voi halutessaan ilmoittaa myös ilman hintapyyntöä.

Palvelun tarjoaa ilmaiseksi pk-sektorin omistajanvaihdoksiin keskittynyt Suomen Yrityskaupat Oy, joka on Suomen Yrittäjien pitkäaikainen yhteistyökumppani. Suomen Yrityskaupat tekee yhteistyötä nyt myös Kinnon kanssa mikroyritysten omistajanvaihdosten onnistumiseksi. Voit kääntyä kysymysten tai kehitysehdotusten osalta joko Kinnon Leena Gardemeisterin tai Firmakaupan Hanna-Kaisa Salosen puoleen.

Hanna-Kaisa Salonen
Suomen Yrityskaupat Oy
hk.salonen@yrityskaupat.net
p. 050 3077 381

 

KINNON YRITYSTORI

Kouvolan alueella on paljon kiinnostavia, myynnissä olevia yrityksiä. Jos harkitset yrityksen ostamista, tutustu tarjontaamme tällä sivulla. Jos taas olet myymässä yritystäsi, julkaisemme myynti-ilmoituksesi maksutta Kinnon Yritystori-palvelussa.

Jos yrityskauppoja tehdessäsi tarvitset rahoitusneuvontaa, saat apua Kinnon yritysneuvonnasta. Kannattavuuslaskelmalla varmistat, onko ko. liiketoiminta järkevä ostaa ja mikä on sen takaisinmaksuaika. Hyviä taloussuunnittelupohjia löydät Yritystulkki – palvelusta www.yritystulkki.fi (valitse Kouvola). Jos sopivaa ostettavaa yritystä ei vielä ole löytynyt, niin voit ilmoittautua meidän ostajarekisteriimme. 

Omistajanvaihdos tarjoaa mahdollisuuden yrityksen kehittämiseen. Käydään yhdessä läpi eri kehittämisvaihtoehtoja ja niiden rahoittamista.

Palvelumme on luottamuksellista ja sen tavoitteena on yhdistää luopujat ja jatkajaehdokkaat.

Tutustu tarjontaan ja tee kauppaa!

Huomioithan, että myynti-ilmoittelu Kinnon Yritystorilla on tarkoitettu vain Kouvolassa toimiville yrityksille

Kinnossa neuvotaan kuitenkin kaikkia myyjiä ja ostajia omistajanvaihdoksen vaiheissa ja ohjaamme käyttämään seudun asiantuntijapalveluita.

Emme vastaa sivuillamme myynnissä olevien yritysten laadusta tai myyntiprosessista.

MYYTÄVÄNÄ

Rakennusalan yritys
Päätoimialana agentturitoiminta ja rakennuttaminen. Julkisivu- ja sisustustuotteita.

Maaliskuussa 2013 perustettu osakeyhtiö, jonka edustamilla tuotteilla on yli 50-vuotinen historia ja joka kuuluu tilaajavastuu.fi:n piiriin.

Ei vaadi rahallista pääomaa. Tilaisuus toimia yrittäjänä vaikkapa toisen työn ohella. Mahdollisuus myös rakennuttajana toimimiseen ja omilla tuotteilla urakoimiseen. Harkinnan mukaan mahdollisuus yritystoiminnan laajentamiseen. Yrityksen nykyinen omistaja on valmis jäämään työhön siirtymäavaiheen yli jopa muttamaksi vuodeksi, ennen eläkkeelle siirtymistään.

Jorma Kotro, Finn Julkisivut
Markkinointi 2011 Oy
p. +358 400 920 550   |   jorma.kotro@julkisivut.fi
julkisivut.fi

**

 

Salla- ja Palta riistakylmiöiden valmistus ja liiketoiminta

Kyseessä ovat siirrettävät riistamiehen työtilat niin pienelle kuin suurellekin riistalle kylmäketjua katkaisematta. Soveltuu myös esim. lammas- ja porotalouteen. Salla-riistakylmiöt on uudentyyppinen ratkaisu ruhonkäsittelyyn. Koko käsittelyketju on sijoitettu saman katon alle, ruho kulkee läpi rakennuksen nylkemisestä jäähdytyksen kautta paloitteluun. Työtilojen jokaisessa osastossa on standardien mukaiset käsittelylämpötilat. Työtilat ovat vankkarakenteisia ja ne voidaan mitoittaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Myynti kattaa kaikki tuotteiden valmistukseen liittyvät tiedot, dokumentit ja patentit. Markkina on valtakunnallinen ja tuote on myös valmis myös vientituotteeksi.

Nykyinen yrittäjä ja konseptin kehittäjä luopuu kokonaisuudesta terveydellisistä syistä.

Lisätietoja www.sallatuote.fi. Tiedustelut: Tulostaitoa Oy, Ville Helander, p. 050 558 4531, ville.helander@tulostaitoa.fi

**

Matkailutila Sippolassa

Sippolan maaseudulla myynnissä matkailutila, jossa mahdollisuus harjoittaa monipuolista matkailutoimintaa. Tilan asuintalo on rakennettu 1966 ja navetta 1957. Navettaan on remontoitu matkailukäyttöön soveltuvat tilat 1993. Tilaan kuuluu myös caravan-alue, jolla 24 sähköistettyä vaunupaikkaa, kolme sähköistettyä mökkiä, sauna, iso grillitupa sekä lampi.Matkailurakennuksessa majoituspaikkoja 12 henkilölle. Alakerrassa 50 ruokailupaikkaa ja toisessa kerroksessa 80. Yläkerrassa iso avoin tila esim. seminaarikäyttöön, kokouksiin, juhlatilaksi. Rakennuksessa lisäksi keittiö, sauna, 2 suihkua sekä wc-tiloja. Asuintalon pinta-ala n. 100 m2 ja maatilamatkailukiinteistön n. 250 m2. Tilaan kuuluu metsää n. 13 ha, josta osa taimikkoa ja osa kasvatusmetsää. Metsästä saa mainiosti tilan lämmityspuut. Tilalla käytössä aurinkopaneelit sekä asuin- että matkailurakennuksessa (30 kpl).

Paikan omistaja esittelee mielellään kohdetta pyydettäessä. Lisätiedot: Kunnalan Marja ja Matkailu, yrittäjä Kirsti Kyttälä, p. 0400 634 644, kunnalanmarja.matkailu@kolumbus.fi

**

Pitkään Repovedellä toiminut luontomatkailuyritys

Yrityksellä myytävänä moottori- ja soutuveneitä sekä monipuolinen melontakalusto, maastoruokailuun tarvittavia välineitä, lumikenkiä ym. Toimintavuosien aikana on rakentunut vakiintunut asiakaskunta. Myyjä opastaa jatkajayrittäjää toiminnan aloitusvaiheessa. www.kuutinkolo.fi

Lisätietoja:

Juhani Outinen, puh. 0400 551 530, email info@kuutinkolo.fi

**

Kahvila-ravintola Kymenlaaksossa

Yli 10 vuotta toiminut, 50 + 26 asiakaspaikkaa sisältävä kahvila-ravintola myytävänä. Liikevaihto n. 250.000 euroa/v. Vakiintunut asiakaskunta. Oma liiketila 170 m sisältyy kauppaan. Keittiö ja baaritiskit sekä kalusteet uusittu kolmen vuoden sisällä.

Lisätietoja:

Kinno, Leena Gardemeister, puh. 020 615 8191, leena.gardemeister@kinno.fi

**

Pohjois-Kymenlaakson johtava yksityinen huonekaluliike

Huonekaluliike, jolla on laaja valikoima erilaisia huonekaluja. Senioreille tarkoitettujen huonekalujen myynnin osuus merkittävä. Yrityksen perustamisvuosi 1951. Liikevaihto 600.000,- / vuosi. Vuokratilat 1700 m2. Vuokrattavan tilan koosta mahdollisuus sopia vuokranantajan kanssa.

Lisätietoja:

Suomen Yrityskaupat, Asko Virén, puh. 040 763 0343, asko.viren@yrityskaupat.net

**

Myydään anniskeluravintolan liiketoiminta Kouvolasta

Myydään hyvin varustellun ja tuottoisan anniskeluravintolan liiketoiminta Kouvolasta. 121 neliötä, 70 asiakaspaikkaa ja terassi. Myyntihintaan sisältyy ravintolan vuokraoikeus, irtokalusteet, koneet ja laitteet. Pyydettäessä kalusteluettelo.

Mahdollisuus ostaa myös liikehuoneistokokonaisuus.

Lisätiedot ja näyttö: p. 050 075 1973

 

 

OMISTUKSENVAIHDOSASIOISSA SINUA OPASTAVAT: