Yrittäjätarinoita Kouvolasta

Ohessa kouvolalaisia yrittäjätarinoita. Jos sinuakin yrittäjyys kiinnostaa, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua etsimään vastaukset kysymyksiisi. 

Me emme voi taata yrityksesi menestystä, mutta voimme tasoittaa tietä ja varmistaa, että ainakin ne kaikkein ilmeisimmät sudenkuopat kierretään. Kun olet käynyt meillä juttelemassa, tiedät jo paremmin mitä kannattaa tehdä – ja ennen kaikkea: miksi. 

Yrittäjien kaltaisia rohkeita ja aktiivisia ihmisiä tällä seudulla tarvitaan. Yrittäjänä olet itse oma pomosi. Pääset toteuttamaan kenties pitkäaikaisiakin haaveita, joita palkkatyö ei samassa mittakaavassa mahdollista.

 

Tarvitset sinnikkyyttä, oma-aloitteisuutta ja lujan tahdon tehdä töitä. Vastineeksi yrittämisestä voi tulla juuri sinun näköisesi elämäntapa.

 

Yrittäjäksi on monta tietä. Aina ei tarvitse aloittaa omasta yritysideasta. Jo olemassaolevan yrityksen ruoriin hyppääminen voi olla fiksu tapa aloittaa yrittäminen – etenkin jos yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja tuulta purjeissa. Kinnon omistuksenvaihdospalvelu auttaa maksutta sekä yrityksen myyjää että ostajaa, olipa kyseessä sitten yrityskauppa tai sukupolvenvaihdos. Tälläkin hetkellä Kouvolassa on tuhansia omistuksenvaihdosta odottavia yrityksiä. 

Joskus yritykset syntyvät puhtaasta innovaatiosta. Innovaatio voi olla uusi läpimurtotuote, tekninen ratkaisu tai tuotantoprosessi - mutta aivan samalla lailla myös uusi liiketoimintamalli, arvoketju tai arvoverkosto.

 

Yritystoiminnan alkuvaiheessa tarvitaan lähes aina rahaa – mutta mistä tietää, kuinka paljon sitä tarvitaan ja mistä sitä saa? 

 

Alkuinvestoinnit eivät aina ole suuren suuria. Joka tapauksessa rahan tarve ja rahan lähteet tulee kartoittaa heti alkuvaiheessa. Rahoitustarpeen suuruus selviää yleensä liiketoimintasuunnitelman laatimisen yhteydessä – ja siinä me kinnolaiset olemme erityisen hyviä auttamaan.

Me Kinnossa autamme yrityksiä niiden elinkaaren kaikissa vaiheissa. Yksi haluaa kansainvälistyä, toinen siirtää toimintansa muualta hyvien kulkuyhteyksien äärelle Kouvolaan, joku rekrytoida. Asiantuntijaverkostomme tuella me kinnolaiset autamme yrityksiä eteenpäin. Olemme yrityksiä varten.

 

Maksutonta ja luottamuksellista

Osana Uusyrityskeskusverkostoa tarjoamme Kouvolan ja Iitin asukkaille maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa, ns. alkuneuvontaa, yritystoimintaa suunnitteleville ja aloittaville yrittäjille.

Alkuneuvonnassa on palvelulupaus:

 

”Neuvonnan jälkeen mahdollisesti käynnistyvällä yritystoiminnalla on kannattavan liiketoiminnan edellytykset ja tarvittava rahoitus. Asiakkaalla on tietoa suunnitelmallisesta ja kannattavasta yritystoiminnasta. Hän on myös tietoinen toimintaansa koskevista laeista ja määräyksistä. ”

 

Kiinnostaako yrittäjyys sinua?
Ota rohkeasti yhteyttä: