Avoimet tehtävät

Kouvolan erinomainen logistinen sijainti sekä alueen hyvä tontti- ja toimitilatarjonta houkuttelevat yrityksiä sijoittumaan tänne. Kouvolassa on hyvin työvoimaa tarjolla, mutta uusia osaajiakin tarvitaan.

Ilmoitamme tällä sivulla sekä Kouvola Innovation Oy:n että asiakasyritystemme osaajatarpeista.

KINNON AVOIMET TEHTÄVÄT

 

KOKOUSMATKAILUN ASIANTUNTIJA

Matkailuyritysten kumppani VisitKouvola vastaa matkailutoimialan kehittämisestä, matkailumarkkinoinnista ja matkailuneuvonnasta. Tavoitteena on matkailijoille #ihmeenhieno Kouvolan seutu ja matkailutulon kasvu.

Työtehtävät

Meillä on paikka avoinna kovan luokan kokouspalveluiden asiantuntijalle. Kouvolassa on otettu merkittävä askel kokous- ja tapahtumamatkailun kehittämisessä. Vuoden 2017 aikana valmistellaan kokous- ja tapahtumapalvelu VisitKouvolan yhteyteen. Palvelu tarjoaa maksutonta asiantuntija-apua kokous- ja tapahtumajärjestäjille sekä hakee kokouksia ja kaupallisia tapahtumia alueelle. Kokous- ja tapahtumapalvelutuotteita kootaan yhdessä alueen yrittäjien kanssa, joille myyntiliidit välitetään. Kokousasiakkaille käynnistetään henkilökohtainen kohdennettu markkinointi.  

Asiantuntija vastaa palvelun käynnistämisestä ja markkinointi- ja myyntiprosessien kehittämisestä sekä kokous- ja tapahtumaliiketoiminnan kehittämisestä Kouvolassa. Työtehtäviin kuuluu vastata kokous-, kongressi- ja tapahtumatoimijoiden yhteistyöstä ja tarjota apua tapahtumien hakemiseen ja järjestelyihin. Tehtäviin sisältyy Kouvolan seudun yritysverkoston ylläpitoa ja rohkaisua hakemaan oman alan kokouksia. Asiantuntija työskentelee projektipäällikkönä Kouvolan kokous- ja tapahtumapalvelut - Kouvola Convention & Events Bureau-projektissa. Projektin päätyttyä tavoitteena on toiminnan muuttaminen pysyväksi.

Edellytykset

Edellytämme kokemusta kokousmatkailun kehittämisestä, myyntityöstä ja markkinoinnista. Arvostamme erityisesti kokous- ja tapahtumatoimiston toiminnan tuntemusta. Arvostamme liiketoimintaosaamista sekä konseptointitaitoja, viestintä- ja yhteistyötaitoja. Työtehtävien hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa kaupallista tai muuta korkeakoulututkintoa. Työ sisältää matkustamista. Kouvolan seudun tuntemus katsotaan eduksi.

VisitKouvola pohjaa toimintaansa Kouvolan seudun matkailun master planiin sekä matkailumarkkinoinnin strategiaan, jotka löytyvät visitkouvola.fi/ammattilaiset-sivustolta. Projektiin tulee myöhemmin vuoden 2017 aikana haettavaksi asiakasvastaavan tehtävä.

Tehtävä alkaa 1.6.2017 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2018 asti.

Lisätietoja: matkailun kehittämispäällikkö Kirsi Vainio, puh. 020 615 5885: ma 10.4. klo 9-10, ma 24.4. klo 9-10, to 27.4. klo 12-13, ti 2.5. klo 10-11.

Haku päättyy: 2.5.2017 klo 16.00.

Jätä hakemus: armi.lampinen@kinno.fi

 

*******

 

ASIAKASYRITYKSEMME HAKEVAT UUSIA OSAAJIA:

DELIVERY MANAGER
Lisätiedot: Propentus Oy,  recruitment@propentus.com tai palvelujohtaja Mikko Horto, 050 313 3358

OHJELMISTOKEHITTÄJÄ / -SUUNNITTELIJA (5 henkilöä) 
Lisätiedot: Propentus Oy, recruitment@propentus.com tai tuotekehityspäällikkö Jouko Pirilä, 050 558 0132

 

TUTUSTU 

Kinnon 17-29 -vuotiaille suunnattuun DUUNISTA TOIMEEN -hankkeen työpaikkatarjontaan.