Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Uutiskirjeen voi tilata ja peruuttaa koska tahansa. Uutiskirjeen peruutus ei vaikuta muun markkinointimateriaalin toimittamiseen.
Oheisesta rekisteriselosteesta löydät lisätietoa yksityisyytesi suojasta.

 

HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10§:N MUKAINEN REKISTERISELOSTE

Rekisterin pitäjä
KOUVOLA INNOVATION OY
Paraatikenttä 4,
45100 Kouvola

Rekisterin nimi
KOUVOLA INNOVATION OY:n uutiskirjeen tilaajarekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)
Uutiskirjeen voi tilata KOUVOLA INNOVATION OY:n uutiskirjeessä olevalla tilauslomakkeella. Tietoja käytetään palvelun toteuttamiseen ja markkinointiin. Palautteita ei säilytetä niiden käsittelyn jälkeen.

Rekisterin sisältämät tiedot
Tilauslomake sisältää seuraavat henkilötiedot: yrityksen nimi, tilaajan etu- ja sukunimi, postiosoite, postinumero ja sähköposti.

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan luovuttamat tiedot.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Asiakkaiden henkilötietoja luovutetaan ja käytetään ainoastaan yhtiön omaan tai Kouvolan kaupungin tarpeisiin.

Rekisterin suojaus
Henkilötietoja käsittelevät vain ennalta määritellyt henkilöt. Rekisteri on suojattu ulkopuoliselta käytöltä ja tietojen käyttöä valvotaan.

Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

KOUVOLA INNOVATION OY
Paraatikenttä 4,
45100 Kouvola