Yrittäjä! Tule esittelemään tarjontaasi Matkailutreffeille 5.5.2017!

Perjantai, 5. toukokuu 2017 - 8:00 to 11:30

Matkailutreffit tulee taas! Matkailutreffit järjestetään Original Sokos Hotel Vaakunassa perjantaina 5.5.2017 klo 8.00-11.30. 

Vuonna 2016 pidetyt Matkailutreffit olivat menestys ja tapahtuma järjestetään nyt yrittäjien toiveesta uudelleen, tällä kertaa lähempänä kesäsesonkia. VisitKouvola järjestää tapahtuman yhteistyössä Kouvolan seudun yritysten kanssa.

Kouvolan seudun matkailualan yrittäjä ja palveluntarjoaja, 
tule Matkailutreffeille kertomaan omista uutuuksista, verkostoitumaan sekä tutustumaan muiden tarjontaan. Samalla tapaat vanhoja ja uusia asiakkaita. Tavoitteena on lisätä käyntikohteiden ja matkailuyritysten myyntiä ja kävijämääriä. Vieraiksi kutsumme henkilöitä, jotka yrityksessään tai yhdistyksessään vastaavat matkojen, virkistyspäivien ja kokousten järjestämisestä. 

Tapahtumassa on aamiaistarjoilu kävijöille.
 
Tapahtuman jälkeen näytteilleasettajilla on mahdollisuus osallistua Get together -verkostoitumislounaalle Vaakunassa klo 12-13.
 
Huom! Tapahtumaan osallistuminen näytteilleasettajana edellyttää yhteistyösopimusta VisitKouvolan kanssa. Jos olet tehnyt yhteistyösopimuksen palvelupaketista 2 tai 3, on Matkailutreffeille osallistuminen veloituksetonta. Verkostoitumislounaan hinta on 19,50 €/hlö (sis alv).
 
Palvelupaketin 1 ostaneille näyttelypaikan osallistumismaksu on 80€ + alv 24% / yritys. 
 
 
Yrittäjä, varaa itsellesi näyttelyosasto tästä mahdollisimman pian! 
 
Kävijä, katso lisätiedot tapahtumasta täältä: www.kinno.fi/matkailutreffit-kavija