Wiemers on tuonut maahan muovituotteita 20 vuoden ajan

Wiemers Oy:ssä suunnitellaan laitteistoa, jolla voi kustannustehokkaasti valmistaa muovisäkkejä, lavahuppuja ja vastaavia tuotteita pienissä erissä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

”Erikoiskokoisille on kysyntää, mutta niiden hankinta sopivissa erissä mittojen mukaan ja järkevään hintaan olisi mahdotonta. Kannusterahan avulla olemme kehittäneet laitteistoa, jolloin voimme erikoistua näiden erikoiskokojen valmistamiseen”, kertoo toimitusjohtaja Mika Wiemers.

Perheyrityksen perusti elokuussa 1996 Mika Wiemersin isä Helmut Wiemers, joka on yrityksen omistaja ja hallituksen puheenjohtaja. Sukupolvenvaihdos on käynnistetty ja yrityksessä katsotaan luottavaisesti tulevaisuuteen.

”Voi sanoa, että nyt yrityksen toiminnassa on jo pientä valoa ikkunassa. Yrityksen menestymiselle on tärkeää se, että osaa uudistua ja sopeutua markkinoiden vaatimuksiin”, Helmut Wiemers sanoo.

Yritys myy niin kotimaisia kuin eurooppalaisia pakkausalan tuotteita ympäri Suomen. Tuotteina ovat erilaiset muovikalvot sekä -huput, kiristekalvot, teipit, pahvilaatikot ja muut pahvituotteet, pakkauslaitteistot ja koneet sekä solu- ja kuplamuovituotteet.

Yrityksen sivut löytyvät osoitteesta: suomenpakkausmateriaalit.fi

 

Takaisin.