VisitKouvola ylpeänä esittää: Kouvolan ensimmäinen Insta Camp

Kouvolassa järjestetään kesäkuussa kaikkien aikojen ensimmäinen Insta Camp. VisitKouvola tuo kaupunkiin joukon valokuvausta harrastavia instagrammaajia, joille tarjotaan mahdollisuus tutustua Kouvolaan ja sen eri matkailukohteisiin yhden viikonlopun ajan. Insta Camp –isäntänä toimii kouvolalaislähtöinen valokuvaaja ja ohjaaja Jussi Hellsten.

VisitKouvolan keväällä Instagramissa julkistamassa avoimessa haussa Insta Campille halukkaita ilmaantui kaksinumeroinen määrä, joista mukaan kutsutaan puolenkymmentä osallistujaa.

Insta Campille osallistuville amatöörikuvaajille annetaan tilaisuus löytää kameratyöskentelyynsä uutta näkökulmaa toistensa ja alan rautaisen ammattilaisen kanssa keskustellen. Kuvaajia halutaan myös haastaa, siksi luontokuvaajina ansioituneita harrastajia tullaan viemään urbaaneihin kohteisiin ja päinvastoin.

”Jokainen kuvaus on seikkailu ja mahdollisuus kehittyä ja kokeilla jotain uutta. Itseäni kuvaaminen kiinnostaa juuri nyt enemmän kuin koskaan”, sanoo Jussi Hellsten, joka tunnetaan erityisesti kansainvälistäkin huomiota saaneesta Helsinki365-sarjastaan ja pitkäaikaisesta yhteistyöstään Flow Festivalin kanssa.

Insta Campin jälkeen jokainen kuvaaja saa ottaa haltuunsa VisitKouvolan Instagram-tilin viikon ajaksi ja julkaista tilillä Insta Campilla ottamiaan Kouvola-kuvia. Järjestäjien toiveena on, että jokainen osallistuja julkaisee ainakin viisi kuvaa ja kolme tarinaa VisitKouvolan Intagram-tilillä. VisitKouvola saattaa myös ostaa kuvia markkinointitarkoituksiinsa.