Vieraat vakuuttuivat Kouvolan logistiikkaosaamisesta

Yhdysvaltojen suurlähetystön talousasiantuntijoita tutustui Kouvola Innovation Oy:n toimintaan ja erityisesti logistiikan toimialaan. Heille esiteltiin Kouvolan logistiikka-aluetta ja älylogistiikkaa kehittelevää Smartlog -hanketta.

Railgate Finland Kouvola-China rautatieyhteys ja sen tarjoamat mahdollisuudet yrityselämälle olivat myös keskustelujen aiheena.  Konttijunayhteyttä Kouvolasta Kiinaan esitteli reitin käytännön toimista Kouvolassa vastaavan Kouvola Cargo Handling Oy:n markkinointijohtaja Anu Kujansuu. 

”Käyntimme vahvisti käsitystäni Kouvolasta tärkeänä logistisena keskuksena Suomessa. Myös älylogistiikan kehittämistyönne on merkittävää”, totesi Poliittisen ja Talouspoliittisen osaston päällikkö Shawn Waddoups. Hän oli jo aiemmin tutustunut kaupunkiin osallistuttuaan syksyn Railforum –seminaariin.

Vieraille esiteltiin myös kaupungin tarjoamia mahdollisuuksia ja palveluja tänne sijoittuvalle yritykselle.

”Kouvolaan sijoittuvan yrityksen etuna ovat erinomainen logistinen sijainti ja kohtuuhintainen kustannustaso”, toimitusjohtaja Martti Husu kertoi.

 

Kuva: USA:n suurlähetystön talousasiantuntijoita tutustumassa Kouvola Cargo Handlng Oy:n toimintaan markkinointijohtaja Anu Kujansuun  johdolla, vierailun isäntinä olivat Kouvolan kaupuginhallituksen jäsen Ville Kaunisto ja kehittämispäällikkö Simo Päivinen Kouvola Innovation Oy:stä.

 

Lisätietoa: