Valko-venäläinen yritysdelegaatio Kouvolaan 20.10.

Tiedote 19.10.2015
Joukko tekstiilialan yritysten edustajia Valko-Venäjältä saapuu tiistaina 20.10. Kouvolaan tutustumaan täkäläisiin saman alan yrityksiin.

Kymmenhenkisen delegaation vierailukohteita ovat Novita Korialla ja SharpCell Iitissä. 

”Tarkoituksena on saattaa saman alan yrityksiä yhteen. Parhaimmillaan tapaamiset johtavat kansainväliseen yhteistyöhön”, sanoo vierailua organisoinut projektipäällikkö Kati Velin Kinnosta. Myös Kouvolasta on oltu liikekannalla: huhtikuussa joukko täkäläisiä yrityksiä vieraili Minskissä hakemassa yhteistyökumppaneita. 

”Haluamme auttaa Kouvolan seudun yritysten pääsyä kansainvälisille markkinoille. Käytännössä se voi tarkoittaa monenlaisia asioita, kuten yhteistyökumppanien etsimistä, markkinointimateriaalien päivittämistä tai messumatkojen järjestämistä”, kertoo Velin.

”Oma kokemukseni on, että suurin hyöty saadaan irti kuitenkin juuri näistä suunnitelluista matkoista paikan päälle, kun osapuolet pääsevät tapaamaan toisensa ja keskustelemaan.”

Kansainvälistymisestä kiinnostuneita yrityksiä voidaan Kouvolan seudulla tukea muun muassa rahallisesti asiantuntijapalvelujen hankkimisessa tai immateriaalioikeuksiin liittyvissä asioissa. 

 

Lisätietoja: