Tervetuloa mukaan elintarvikealan ammattilaistapahtumiin tammikuun lopulla

Yhteistyöllä lisäarvoa ruokaketjuille – elintarvikeyritysten aktivointi Kaakkois-Suomessa -hanke vie elintarvikealan tomijoita tammikuun lopulla kahteen ammattilaistapahtumaan. Ilmoittaudu mukaan!

”Yhteistyöllä lisäarvoa ruokaketjuille – elintarvikeyritysten aktivointi Kaakkois-Suomessa” -hanke järjestää tammikuussa 2017 maksuttoman kuljetuksen seitsemälle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle kaakkoissuomalaisen yrityksen edustajalle kahteen elintarvikealan tapahtumaan:

25.1.2017: ERIHYVÄ – Erityisruokavaliotuotteet. Kuluttajan ymmärtäminen ja markkinointi, Original Sokos Hotel Vantaa, Hertaksentie 2, Tikkurila

Free from –trendit ovat yhä suositumpia niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa. Gluteeniton, laktoositon, maidoton, kasvis – jokaiselle ruokavaliolle on omat kannattajansa ja erikoistuotteiden markkinat ovat voimakkaassa kasvussa. Mitkä ovat alan trendit ja markkinat Suomessa ja muualla? Minkälaisia ovat erityisruokavaliota noudattavat kuluttajat? Miten heille suunnatut tuotteet tulisi markkinoida ja brändätä? Tervetuloa kuulemaan ajankohtaisista teemoista! Katso tapahtuman ohjelma tästä: Ohjelma

28.1.2017: Vegemessut, Kattilahalli, Helsinki
Vegemessut on 28.1.2017 Helsingin Suvilahdessa järjestettävä vegaaninen ruokakulttuuritapahtuma. Esillä alan uusimmat trendit ja tuotteet. Messuille on kutsuttu kiinnostavimmat brändit ja järjestöt esittelemään työnsä tuloksia. Ohjelmasta vastaavat omien alojensa huiput – messuilla nähdään muun muassa niin Michelin-kokit Hans Välimäki ja Sasu Laukkonen kuin ravitsemustieteilijä Mikael Fogelholmkin.Katso tapahtuman ohjelma tästä: Ohjelma

Lähde matkalle Kinnon pikkubussilla! Matkareitit ja aikataulut ovat seuraavat:

25.1.2017: ERIHYVÄ – Erityisruokavaliotuotteet. Kuluttajan ymmärtäminen ja markkinointi, Original Sokos Hotel Vantaa, Hertaksentie 2, Tikkurila

Lähtö klo

Lähtö/-pysähdyspaikka

Paluu klo

Lähtö/-pysähdyspaikka

9:15

Paraatikenttä 4 (parkkipaikka), Kouvola

16:30

Sokos Hotel Tikkurila

9:40

Alppiruusuntie 35, Elimäki

17:45

Alppiruusuntie 35, Elimäki

11:05

Lounas: Juustoportti Mäntsälä (30 min.)

Tulo

klo

(tarvittaessa pikainen pysähdys: Juustoportti, Mäntsälä)

Tulo

klo

 

18:10

Paraatikenttä 4, Kouvola

11:40

Sokos Hotel Vantaa, Hertaksentie 2, Tikkurila

 

 

 

 

28.1.2017: Vegemessut, Kattilahalli, Helsinki (lopullinen ohjelma varmentuu lähiaikoina ja mahdollisuus sen vaikutukseen kuljetusta varten otetaan huomioon)

Lähtö klo

Lähtö/-pysähdyspaikka

Paluu klo

Lähtö/-pysähdyspaikka

9:00

Paraatikenttä 4 (parkkipaikka), Kouvola

15:00

Kattilahalli, Sörnäisten rantatie 22, Helsinki

9:25

Alppiruusuntie 35, Elimäki

16:25

Alppiruusuntie 35, Elimäki

Tulo

klo

(tarvittaessa pikainen pysähdys: Juustoportti, Mäntsälä)

Tulo

klo

(tarvittaessa pikainen pysähdys: Juustoportti, Mäntsälä)

10:45

Kattilahalli, Sörnäisten rantatie 22, Helsinki

16:50

Paraatikenttä 4, Kouvola

 

KUSTANNUKSET

  • Yhteistyöllä lisäarvoa ruokaketjuille – elintarvikeyritysten aktivointi Kaakkois-Suomessa -hanke tarjoaa maksuttoman kuljetuksen molempiin tapahtumiin.
  • ERIHYVÄ-tilaisuuden sisäänpääsymaksu on 20 €, joka sisältää kahvitarjoilun. Maksun suorittaneet saavat lisäksi HRA:n toimittaman oppaan “Guide to UK and EU Free From Labelling” sekä raportin “Veganism: Insights & Developments in the UK Market”.
  • Vegemessujen sisäänpääsymaksu on 5€/hlö.
  • Mahdollinen lounas molemmissa tapahtumissa on omakustanteinen.

Ilmoittele kiinnostuksestasi matkoihin sähköpostitse Tuomo Kauhalle viimeistään 20.1.2017 mennessä!