Repovesibussi liikennöi syyskuun loppuun asti

Kouvolan Matkakeskuksesta Repoveden kansallispuiston portille liikennöivä bussi kuljettaa retkeilijöitä Suomen kuudenneksi suosituimpaan kansallispuistoon maailmanperintökohde Verlan kautta.

Kouvolan ja Mäntyharjun välissä, vain reilun kahden tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta sijaitsevat Repoveden kansallispuisto, Verlan maailmanperintökohde ja Mäntyharju-Repovesi –reitti tarjoavat upean kattauksen luonto- ja kulttuurimatkailun huippuelämyksiä. Vuonna 2017 Suomen 6. suosituimmaksi kansallispuistoksi 172 000 käyntimäärällään kirineen Repoveden kansallispuiston portille pääsee ensi kesänä helposti Kouvolan Matkakeskuksesta Verlan kautta kulkevalla bussiyhteydellä. 

Uusi bussiyhteys on tehnyt Kouvolan upeat luonto- ja kulttuurikohteet entistä helpommin saavutettavaksi. Repovesibussi liikennöi 9.6. - 30.9.2018, sekä 27. - 28.10.2018, myös pyhäpäivinä.

Bussin kyytiin pääsee Kouvolan matkakeskuksessa. Jos mielit ottaa polkupyöräsi mukaan, niin ilmoita siitä etukäteen bussiyhtiölle. Yhteystiedot löydät aikatauluista.

Bussilipun hinta on sama kuin paikallislipulla ja lipun voi ostaa kuljettajalta. Bussilippua varten kannattaa varata käteistä, sillä busseissa ei ole mahdollista maksaa pankkikortilla.

 

Lisää aiheesta VisitKouvolan sivuilla.