Repovesi ja Verla 2016 - uusia esitteitä ja yhteistyötä yli kuntarajojen

Painotuore Repoveden-Verlan seudun luontomatkailu –esite kokoaa yhteen Verlan tehdasmuseon ja Repoveden kansallispuiston kesäkauden 2016 aktiviteetit ja ohjelmatarjonnan. Verla ja Repovesi muodostavat vetovoimaisen matkakohteen, jonka saavutettavuutta ja tarjontaa Kouvola, Mäntyharju, Metsähallitus ja seudun matkailuyritykset yhteistyössä tuovat esille. 

Yhteistyön tuloksena on syntynyt myös esite, johon on koottu kuljetusaikataulut ja hinnat busseille, kimppatakseille ja venetaksikyydeille. 

Vastikään on julkaistu myös uusintapainos Väliväylän melontareittioppaasta (reittikarttoineen). Lappeenrannasta Kouvolaan virtaava vanha uittoreitti täydentää Kymijoen vetovoimaa maakunnallisena melontareittinä. 

Kaikki esitteet ovat saatavana VisitKouvolan matkailuneuvonnasta, joka jalkautuu Kouvolan seudun kesätapahtumiin. Pop-up –matkailuneuvonta on helposti tunnistettavissa värikkäästä pakettiautosta. 

Jalkapatikalla liikkuvien retkeilijöiden lisäksi Repovedellä melotaan, pyöräillään ja talvisin kuljetaan lumikengillä. Eri käyttäjien tavoittamiseksi tarvitaan asiakasviestintää uusissa paikossa: esimerkiksi vesiteitse kansallispuistoon tulevat kulkevat sisääntuloporttien ohi. 

Lapinsalmen portin suuren käyttökuormituksen purkamiseksi ja eri käyttäjäryhmien tavoittamiseksi alueelle onkin kehitteillä uusia sisääntuloreittejä. 

 

Repoveden kansallispuiston ja Verlan tehdasmuseon maailmanperintökohde muodostavat vetovoimaisen matkakohteen Kymenlaakson ja Etelä-Savon rajaseudulle. Alueen palvelutarjontaa ja saavutettavuutta kehitetään VisitKouvolan, Mäntyharjun Seudun Elinkeinojen Kehitys Oy:n, Metsähallituksen sekä alueen matkailuyritysten yhteistyön voimin. 

 

Tiedote 20.6.2016