Opas rekrytoinnin ja perehdytyksen tueksi

Työnantajille ja työnhakijoille suunnattu Työnhaun ja rekrytoinnin pelisäännöt Kouvolan seudulla -opas on valmiina käyttöösi!

Opas on toteutettu rekrytoinnin ja perehdytyksen tueksi, jotta uusi työntekijä pääsee nopeasti ja ketterästi kiinni työyhteisön arkeen. Työnantajalle opas on kätevä käsikirja onnistuneeseen rekrytointiin ja työntekijän valintaan sekä kattavaan perehdytykseen. 

Kun työntekijä ja työnantaja ovat samalla sivulla koko prosessin ajan, on eteneminen sujuvaa ja päädytään työsuhteeseen, jossa molemmat osapuolet voivat olla tyytyväisiä tehtyyn valintaan. Oppaan sisältö on poimittu tuoreimmista ja aidoimmista näkökulmista, sillä se perustuu Kouvolan seudun nuorten ja työelämän vaikuttajien kokemuksiin ja mielipiteisiin siitä, miten uusi työsuhde saadaan vauhtiin ja nuori osaaminen loistamaan. Aihetta on käsitelty yleistasolla tarkastelemalla suomalaisia käytäntöjä rekrytoinnissa ja työsuhteen alussa.

Aineisto on koottu Kouvola Innovationin syksyllä 2019 järjestämistä työpajoista, joihin osallistui työelämän asiantuntijoita ja kokemusasiantuntijoita Kouvolasta ja Iitistä.

Hae opas Kinnosta tai lataa opas täältä:

Työnhaun ja rekrytoinnin pelisäännöt Kouvolan seudulla -opas

 

Lisätietoa: