NYT-palvelusta nuorille yrityksille räätälöityä tukea

Yrityksen ensimmäiset toimintavuodet ovat haasteita täynnä. Turhaan ei tätä aikaa kutsuta nuorten yritysten "kuolemanlaaksoksi". Kinnon NYT-palvelu auttaa nuoria, 1-3 vuotta toimineita yrityksiä auttamalla niitä verkostoitumaan ja järjestämällä koulutuksia & valmennuksia. 

NYT –palvelun toimesta on puhelimitse tavoitettu noin 600 vuosina 2012-2014 perustettua yritystä. Näistä 70 yritystä on ilmoittautunut mukaan palveluun. Heille on tehty alkukartoitus, jossa yrittäjän kanssa keskustellen on kartoitettu ja sovittu yrityksen kehittämistoimet. NYT -yrityksille järjestettiin keväällä pienryhmävalmennuksia ja osa yrityksistä ohjattiin Kinnon yhteistyökumppanien ja asiantuntijaverkoston palveluihin kunkin tarpeen mukaisesti. Kouvolan seudun NYT-yrityksiin ollaan edelleen yhteyksissä ja myös palvelusta kiinnostuneiden yritysten kannattaa olla yhteydessä Kinnoon.

Syksyn 2016 NYT-valmennukset:

  • OP-Yrityspalvelut –ilta 11.10. klo 17-19
  • Facebook-markkinointikoulutus 2.11. aamupäivä. Kouluttajana Valtteri Lindholm, Varusteleka.
  • verkkokaupan sisältökoulutus 2.11. iltapäivä. Kouluttajana Valtteri Lindholm, Varusteleka.
  • Nuorten yrittäjien verkostoitumisilta TE-toimistolla 9.11. klo 17-19.

Syksylle on luvassa myös talousvalmennusta ja TE-toimiston kanssa yhteistyössä järjestettävä Työnantajana toimiminen –aamukahvit, aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Muistathan, että yrityskummiverkosto on myös nuorten yritysten tukena ja käytettävissä maksuttomana palveluna. Yrityskummin kanssa voi keskustella yrityksen toimintaan liittyvistä asioista luottamuksellisesti. www.yrityskummit.fi (hae valikosta Kymenlaaksosta Kouvolan alueen kummia).

 

 

 

Ollaan yhteyksissä! 
Terveisin