Mika Lammi OECD:N asiantuntijana

Älylogistiikan ja IOT:n asiantuntija Mika Lammi osallistui OECD:n jäsenmaiden liikenneministerien kokousta valmistelevaan työpajaan Pariisissa. Hän oli kutsuttuna asiantuntijana valmistelemassa kokoukselle annettavaa ehdotusta lohkoketjujen sääntelystä.

”Työpaja oli erittäin korkeatasoinen, ja siihen oli suorastaan kunnia päästä osallistumaan. Uskon, että saimme aikaiseksi ajankohtaisen ja samalla myös tulevaisuutta ennakoivan lopputuloksen päivän työskentelyllä”, Lammi sanoo.

 

Euroopan taloudellisen yhteistyöjärjestön, OECD:n järjestämä International Transport Forum paneutuu kansainvälisiin kuljetuksiin. Forumin työpajoihin kootaan jäsenmaiden asiantuntijoita hakemaan ratkaisuja logistisiin ongelmiin ja etsimään uusia ideoita kansainvälisen logistiikan kehittämiseksi.

 

Kouvola Innovationissa työskentelevä Mika Lammi on vetänyt useita älylogistiikka –hankkeita ja hän on mukana valtakunnallisessa Trafin johtamassa CaaS –hankkeessa, jonka tavoitteena on luoda Suomen kilpailukykyä vahvistava Nordic Silk Way –järjestelmä.

 

Kuva: Suomen rautatiepääkaupunki Kouvolassa on myös kansainvälisesti tunnettua älylogistiikan osaamista.