Matkamessujen Kouvolan osaston tunnelmia suorana verkossa

Kouvola on mukana tänään käynnistyvillä Matka 2019 -messuilla Helsingissä. Messukeskuksessa järjestettävä tapahtuma on Pohjoismaiden suurin vuosittainen matkailualan tapahtuma. 

Kouvolan osastolla on mukana kymmenkunta paikkakunnan yritystä henkilökuntineen. Matkailun pääkohteistamme ovat mukana Tykkimäen vapaa-aikakeskus Oy, Arboretum Mustila, Ankkapurhan kulttuuripuisto, Repovesi, Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo ja UPM Verlan tehdasmuseo.

Lisäksi osaston myyntitiskillä tuotteitaan ja kouvolalaisia makuja esittelevät Kouvolan lakritsi Oy, Mustila Viini Oy ja Littlebit Design Oy. Kouvolan kaupungin Asuntomessutoimisto käynnistää osastolla myös asuntomessulippujen ennakkomyynnin.

”Kouvolan messuosasto ilmentää monitahoisen Kouvolan erilaisia piirteitä ja kohteita. Tavoitteenanne on saada messuilla kävijät kiinnostumaan ja yllättymään kaupungin tarjonnasta sekä herättää heissä halu tulla Kouvolaan”, kertoo Raija Sierman, Kouvola Innovation Oy:stä. VisitKouvola vastaa messuosallistumisesta.

Messutunnelmia Kouvolan osastolta lähetetään osittain suorana lähetyksenä koko matkamessujen ajan. Lähetystekniikasta vastaavat yhteistyössä Kinnon Älykkäiden palveluiden kaupunkikeskusta -hanke ja kouvolalainen Datasafe. 

Lue lisää Kouvolan Matkamessuosastosta täältä.

Seuraa lähetystä tästä.