Matkailijoita houkutellaan Repoveden alueelle GoExpossa

Tiedote 2.3.2016

Monipuolinen Repoveden kansallispuiston alue esittäytyy tulevana viikonloppuna GoExpo-messuilla Helsingissä. Tapahtumassa tavoitellaan aktiivisesta retkeilystä, liikunnasta ja ulkoilusta kiinnostuneita pääkaupunkiseutulaisia.
 
Mäntyharjuun ja Kouvolaan rajautuvan Repoveden kansallispuiston sijainti, erämaisuus, jännittävä riippusilta sekä sujuvat palvelut on noteerattu ja kävijämäärät ovat kasvussa. Repoveden kansallispuisto valittiin vuoden retkikohteeksi vuonna 2012 ja Mäntyharju-Repovesi reitti palkittiin vuonna 2015.
 
"Mäntyharjun keskustasta Repoveden kansallispuistoon kulkevan reitin valtteja ovat hyvät kulkuyhteydet, majoitusmahdollisuudet sekä monipuoliset retkeilypalvelut", kertoo markkinointipäällikkö Olli Marjalaakso elinkeinoyhtiö Mäsek Oy:stä.
 
Messuosastolla kerrotaan laajasti Repoveden alueesta ja palvelutarjonnasta, mutta hyödynnetään myös tunnettua kansallispuiston brändiä. Mukana Mäntyharjun ja VisitKouvolan ensimmäisellä yhteisellä messuosastolla ovat pyörä- ja maastopyöräilyretkiä tarjoava Bike&Hike, luonnosta ja perinteistä ammentava Woikoski Feeling-palvelukokonaisuus, TDM160-pyöräilytapahtuma, Repoveden ja Verlan alueilla toimiva ohjelmapalveluyritys Tervarumpu sekä Repoveden kansallispuistosta huolehtiva Metsähallitus.

"Tiivistämme yhteistyötä matkailuyritysten, Mäntyharjun sekä Metsähallituksen kanssa ja siten pystymme palvelemaan asiakkaita paremmin. Repovettä kehitettäessä on myös huomioitava puiston ekologinen kantokyky, jotta toimitaan niin luonnon kuin taloudenkin kannalta kestävällä tavalla", sanoo VisitKouvolan kehittämispäällikkö Kirsi Vainio.
 
VisitKouvolan ja Mäntyharjun Repovesi-yhteisosasto 6k151 sijaitsee messujen outdoor-puolella, joka on aktiivisen harrastamisen tapahtumakokonaisuus.

GoExpo-messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 4.-6.3.2016.