Martti Husu valittiin SEKESin hallituksen puheenjohtajaksi

Kouvola Innovation Oy:n toimitusjohtaja Martti Husu on valittu Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES ry:n hallituksen puheenjohtajaksi seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

 

”Tämä on tärkeä näköalapaikka nyt kun kaupunkien tehtäviä ollaan järjestämässä uudelleen. Olemme mukana maakuntauudistusta koskevissa neuvottelupöydissä eri toimijoiden, kuten Työ- ja elinkeinoministeriö ja Kuntaliitto,  kanssa", kertoo Martti Husu.

Muut hallituksen jäsenet ovat Minna Heikkinen, Pikes, Jari Hentilä, Naturpolis, Ulla Haggren, Jämsek, Kimmo heikka, Digipolis, Antti Toivanen, Kainuun Etu, Pekka Nuutinen, Josek, Elina Pekkarinen, KEUKE, Juha Kaukinen, Miksei ja Jari Sundqvist, Concordia. Hallituksen asiantuntijajäseninä ovat Jarkko Huovinen Kuntaliitosta ja Susanna Kallama Suomen Yrittäjät ry:stä.

Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES ry:n muodostavat kaupunkien ja kuntien omistamat kehittämisyhtiöt kautta maan. Jäsenyhtiöitä on 45 ja niiden henkilömäärä on noin 800, mikä kattaa noin 90 % kaikista alueellisista elinkeino- ja kehitysyhtiöistä. Vuonna 2016 SEKESin jäsenorganisaatiot työskentelivät syvemmin noin 32 000 yrityksen kanssa ja kaikkiaan kontakteja oli yli 100 000.

 

Kuva: Toimitusjohtaja Martti Husu keskusteli Sekes ry:n toimitusjohtajan Jaakko Heleniuksen kanssa Yrittäjien aamukahvitilaisuudessa Kinnossa.

 

Lisätiedot: