Manskin Kouvola-info toteutetaan yhteistyönä

Tänä kesänä Kouvolan ydinkeskusta ry ja Kouvola Innovation Oy (Live & VisitKouvola) tuovat kävelykatu Manskille yhteisen Kouvola-infon. Asuntomessujen ajan toimiva info sijaitsee ydinkeskustan tiloissa ja se antaa tietoa Kouvolasta sekä yhdistyksen tapahtumista.

"Hienoa, että uudenlainen matkailuneuvonnan yhteistyö Kouvolan Ydinkeskusta ry:n kanssa toteutuu. Tavoitteena on, että messukäynnin lisäksi vieraat saisivat tietoa ja tutustuisivat Kouvolan alueen palvelutarjontaan. Asuntomessujen ajaksi Kouvola-infot perustetaan kävelykatu Manskille sekä messualueelle ja VisitKouvolan matkailuneuvonta palvelee myös chatissa, somessa, puhelimitse ja sähköpostitse", kertoo VisitKouvolan kehittämispäällikkö Kirsi Vainio Kouvola Innovation Oy:stä.
 
Asuntomessuille odotetaan yli 130 000 kävijää. Ydinkeskusta järjestää messujen aikana lukuisia tapahtumia kävelykadulla sekä tarjoaa jäsenilleen tilaisuuksia myydä tuotteitaan ja palvelujaan messujen aikana tähän tarkoitukseen varatuilla myyntipaikoilla. Lisäksi yhdistys tarjoaa pöytäpaikkoja tarkoitukseen hankituilla myyntipöydillä, joita yhdistys vuokraa. Kauppakeskus Manskiin nousee myös sisätori ainakin Kyläjuhlaviikon ajaksi 5.8.-11.8.
 
"Kouvolan ydinkeskusta ry:n toimisto sijaitsee sopivasti kävelykatu Manskilla aivan katutasossa ja tavoitteenamme on, että ihmiset löytäisivät kaupungin tapahtumat ja erityisesti palvelut helposti. Näin yhteistyö VisitKouvolan kanssa tuntui meistä luontevalta. Yhteinen Kouvola-info palvelee sekä messukävijöitä että kouvolalaisia yrityksiä, jotta he kohtaisivat toisensa. Löydettävyys on päivän sana", Kouvolan ydinkeskustayhdistys ry:n toiminnanjohtaja Kati Klaavuniemi muistuttaa.

Lisätietoja:

Kati Klaavuniemi, toiminnanjohtaja
Kouvolan Ydinkeskusta ry
p. 050 3088 665
kati.klaavuniemi@kouvolanydikeskusta.fi
www.kouvolanydinkeskusta.fi