Logistiikka-alan koulutus- ja rekrytointipäivä

Keskiviikko, 25. syyskuu 2019 - 10:00 to 14:00

Tule vaikuttamaan nuorten mielikuvaan logistiikasta ja lisäämään heidän tietouttaan koulutus- ja työllistymismahdollisuuksista!

Kouvolan kaupungintalolla järjestettävä logistiikka-alan koulutus- ja rekrytointipäivä kokoaa yhteen alan yritykset ja osaajat.

Logistiikka-alan koulutus- ja rekrytointipäivä syyskuussa on suunnattu alan yrityksille ja oppilaitoksille sekä alan osaajille, opiskelijoille, koulutusta harkitseville ja alanvaihtajille.

Yrityksille tapahtuma on oiva tilaisuus tuoda omaa yritystä esiin alan nykyisille ja tulevaisuuden osaajille. Päivän aikana yritykset pääsevät kertomaan omista avoimista työpaikoistaan ja kohtaamaan tulevia tai nykyisiä työnhakijoita kasvotusten.

Osallistujille tilaisuus puolestaan tarjoaa mahdollisuuden luoda verkostoja ja tutustua alan koulutusta tarjoaviin oppilaitoksiin ja alalla toimiviin yrityksiin.

Tilaisuus on maksuton näytteilleasettajille ja osallistujille.

Työnantajat voivat nyt ilmoittautua tapahtumaan näytteilleasettajiksi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 13.9.2019.

Seuraa Facebook-tapahtumasta, mitä yrityksiä on jo mukana! Tapahtumaa päivitetään sitä mukaa kun ilmoittautumisia tulee.

Tutustu myös Railforum 2019 -tapahtumaan, joka on torstaina 26.9.2019 Kouvolassa.

 

Logistiikka-alan koulutus- ja rekrytointipäivä Kouvolan kaupungintalolla keskiviikkona 25.9.2019 kello 10-14.

 

Tapahtuman toteuttavat yhteistyössä Xamkin, KSAOn ja Ekamin hallinnoima Tulevaisuuden osaajat logistiikka-alalla -hanke, KRAO, Kouvolan Aikuiskoulutuskeskus, TE-palvelut, Kouvola Innovation ja Rekrystä toimeen -hanke ja VÄYLÄ/Ratetekninen Oppimiskeskus.