Kymenlaaksonyt.fi on koko Kymenlaakson yhteinen tapahtumakalenteri

Uusi, koko Kymenlaakson yhteinen tapahtumakalenteri julkaistiin 24.10.2016 osoitteessa kymenlaaksonyt.fi. Tavoitteena on saada kaikki seudun tapahtumien järjestäjät ilmoittamaan tapahtumistaan yhdessä kalenterissa. Kalenterin toiminnasta toivotaan palautetta!
 
Hyvännäköinen ja helppokäyttöinen Kymenlaaksonyt-tapahtumasivusto houkuttelee tapahtumien hakijoita, mutta helpottaa myös tapahtumanjärjestäjiä tapahtumatietojen jakamisessa. Uudistuksen tavoitteena on tapahtumien vaivattomampi löydettävyys ja tunnettuuden kasvu – toisin sanoen: lisää kävijöitä seudun tapahtumiin! Erityisesti alkuvaiheessa kalenterin käyttäjiltä toivotaan palautetta sekä tapahtumien haun että lisäämisen osalta, jotta palvelusta saadaan kehitettyä hyvin palveleva ja toimiva yhteinen työkalu.
 
Tavoitteena on, että kaikki tapahtumanjärjestäjät syöttäisivät tapahtumansa uuteen kalenteriin, ja jatkossa ainakin suurimmat toimijat toisivat tiedot myös omille sivuilleen joko syötteenä tai integraation kautta. Näin tietoja ei tarvitse syöttää moneen paikkaan. Myös media löytää kaikki tapahtumat yhdestä kalenterista ja voi halutessaan käyttää syötteitä omilla sivuillaan.
 
Uuden tapahtumakalenterin käyttöliittymä on selkeä. Tietojen lisääminen ja ylläpito on kätevää ja muutoksia voi itse tehdä syöttämiinsä tapahtumiin. Pohjois-Kymenlaakson matkailijoille suunnatut tapahtumat löytyvät jatkossakin visitkouvola.fi -sivuilta ja Kouvolan alueen kaikki tapahtumat löytyvät myös kouvola.fi-sivuilta.

Tapahtumien hakeminen tapahtuu ajan, paikan, kategorian, kohderyhmän tai hakusanan perusteella. Selkeät tapahtumakategorisoinnit auttavat käyttäjää löytämään etsimänsä.
 
Kymenlaaksonyt.fi-tapahtumakalenteri on toteutettu Kouvola Innovation Oy:n ja Cursor Oy:n yhteisessä Kymenlaakson asiakaslähtöinen matkailuviestintä ja sisällöntuotanto -hankkeessa. Tapahtumakalenterin teknisen alustan tuotti joensuulainen atFlow Oy. Jatkossa tapahtumakalenteria hallinnoivat Kouvolan kaupunki ja Cursor Oy.

Katso: kymenlaaksonyt.fi

 

Lisätietoja:

Anne Käki, p. 020 615 8173 | anne.kaki@kouvola.fi
Paula Kulla, p. 020 615 8806 | paula.kulla@kinno.fi

Etelä-Kymenlaakso
Erika Vanhala, p. 040 190 2511 | erika.vanhala@cursor.fi
Sanna Nikki, p. 040 190 2585 | sanna.nikki@cursor.fi