Kouvolasta tuotetaan jatkuvaa livelähetystä koko asuntomessukuukauden ajan

Samaan aikaan Asuntomessut 2019 avajaisten kanssa perjantaina 12.7. klo 10 käynnistyy Kouvolaa laajasti esittelevä livestriimaus: Kolmisenkymmentä kameraa eri puolilla Kouvolaa lähettää jatkuvaa videokuvaa Kouvola.live –kanavaan tauotta koko messukuukauden ajan. Lähetystä voi seurata myös Kävelykatu Manskilla suurelta näytöltä ja useilta näyteikkunascreeneiltä sekä YouTubesta.

”Sisällöntuotannon osalta teemme hyvää yhteistyötä Osuuskunta Asuntomessujen, paikallisten yritysten, kaupungin ja kehitysyhtiö Kinnon kesken. Kouvolalainen internetpalveluja tarjoava yritys, Suomen Datasafe Oy on keskeisessä roolissa järjestelmän teknisten ratkaisujen toteuttajana ja lähetysten tuottajana”, kertoo livelähetysten sisällöstä vastaava päätoimittaja Reijo Saksa, Kouvola Innovation Oy:n Live & VisitKouvola -tiimistä.

Videokuvaa, haastatteluja, yritysesittelyjä ja muuta sisältöä on tuotettu jo ennakkoon, mutta messujen ajan tuotetaan myös uutta, ajankohtaista sisältöä. Asuntomessualueella, Pioneerikoulun alakerrassa on kolme editointipistettä, lähetyskeskus ja keskustassa päälähetyskeskus, lisäksi käytössä on kolme liikkuvaa kamerayksikköä suorien lähetysten tekemiseen.

”Olen iloinen, että paikalliset yritykset ovat lähteneet mukaan lähetykseemme esittelemään palvelujaan ja tuotteitaan, sillä tavoitteenamme on tehdä sekä asuntomessuja että Kouvolaa laajemminkin tunnetuksi. Messujen Asukasareenan esiintyjien ja tapahtumien lisäksi kameramme ja haastattelijamme liikkuvat ympäri kaupunkia etsien kiinnostavia paikkoja ja haastateltavia. Yritysesittelyjäkin teemme vielä lisää”, Saksa vinkkaa.

Kouvola.live –lähetykset tallentuvat päivittäin YouTubeen omiksi linkeiksi, näin kukin voi jakaa kiinnostavaa lähetystä tai vaikkapa omaa haastatteluaan linkin kautta omiin kanaviin.

”Livelähetyksin välitämme kesän Kouvola –fiiliksiä, tavoitteena on nostaa esiin mahdollisimman monia kouvolalaisia tahoja ja toimijoita, myös yllätyksellistä sisältöä on luvassa”, tuottaja Mika Rikkilä kertoo.

 

Seuraa lähetystä täällä:  Kouvola.live

 

Kuva: Kävelykatu Manskilla on vauhdikasta menoa ja asuntomessukuukauden ajan myös mahdollisuus seurata Kouvolan livelähetystä usealta screeniltä vuorokauden ympäri. Kinnon kuvapankki.