Kouvolan keskustan joulukauppaa piristetään Ostoslauantai-kampanjalla

Tiedote 2.11.2015

Kouvolan keskustan joulukauppaa virkistetään Ostoslauantai-kampanjalla. Kampanja käynnistyy 7. marraskuuta ja jatkuu joulukuun 19. päivään asti. 

Tavoitteena on saada mukaan ainakin 150 yhteiseen aukioloaikaan sitoutuvaa yritystä. Näin liikkeet olisivat lauantaisin auki klo 10-16. 

Poikkeuksen tekevät muun muassa ravintolat, joiden palveluita käytetään vasta klo 12 alkaen ja jotka ovat avoinna iltamyöhään. Myös moni keskustan liike on auki myös pidempään kuin klo 16 asti.

”Kouvolan keskustan erikoisliikkeiden määrä ja laatu on vertaansa vailla”, sanoo ostoskampanjan yrittäjien kanssa ideoinut projektipäällikkö Reijo Saksa. ”Yhteinen tahtotila on eheä ja vireä keskusta, joka houkuttelee kauempaakin tulevia. Tähän tarvitsemme nyt kaikkien osapuolten panostusta ja osallistumista.”

Kampanjaa tuetaan näkyvällä markkinoinnilla. Älypuhelimiin voi muun muassa ladata Citynomadi-sovelluksen, joka kuljettaa shoppailijaa Ostoslauantai-kampanjaan osallistuvasta liikkeestä toiseen. 

Yrittäjille on tarjolla kahdenlaisia kampanjapaketteja ja lisäksi yrityksille on koottu vinkkipaketti keinoista, kuinka toteuttaa kampanjan aikana omia lisätapahtumia. 

Ostoslauantai-kampanjalla on myös omat verkkosivut ostoslauantai.fi, sekä omat Facebook-sivut yritysten omien tarjousten, erilaisten yllätysten ja kilpailuiden jakamiseen. 

Ostoslauantai-kampanjan toteuttaa Kouvolan vetovoimainen ydinkeskusta –projekti yhdessä Kouvolan Ydinkeskusta ry:n ja keskustan yrittäjien kanssa. 

citynomadi.com
ostoslauantai.fi
facebook.com/ostoslauantai

 

Lisätietoja: