Kouvolan kaupungilla ja Tykkimäen vapaa-aikakeskuksella yhteisosasto Lapsimessuilla

Tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa 20.-22.4.

Yhteisellä osastolla halutaan edistää Kouvolan tunnettuutta ja vahvistaa positiivista mielikuvaa kaupungista. 

Kouvolan kaupunki on mukana tapahtumassa ensimmäistä kertaa, Tykkimäki on osallistunut messuille aikaisempinakin vuosina. 

"Kouvola on messuilla esillä asumisen, matkailun ja talenttien houkuttelun näkökulmasta", sanoo matkailun kehittämispäällikkö Kirsi Vainio. 

"Tutkimusten mukaan Tykkimäki on Kouvolan tunnetuin brändi. Messut ovat hyvä keino tavoittaa lapsiperheitä, jotka voivat olla potentiaalisia kesävieraita tai jopa uusia asukkaita. Samalla saamme tuotua perheiden tietoisuuteen Kouvolan muita koko perheelle sopivia matkailukohteita."

Endeavour korvaa Enterprisen

Tykkimäen vapaa-aikakeskus markkinoi messuilla huvipuiston tulevan kesän uutuuslaitetta, joka on matkustajat yli 20 metrin korkeuteen nostava Endeavour. Laite korvaa jo ikääntyneen Enterprisen. Uusi laite kieputtaa matkustajia yli 40 kilometrin tuntivauhtia ja sen turvaraja on 120 cm.

"Haluamme pitää Tykkimäen palvelutarjonnan ajan tasalla ja tarjota hurjempaa menoa kaipaaville uusinta teknologiaa edustavan laitteen. Valikoimastamme löytyy nyt hyvä kokonaisuus, josta kaikki perheenjäsenet voivat valita itselleen oman suosikkilaitteensa", kertoo toimitusjohtaja Sakari Pasanen.

Tykkimäen huvipuisto aloitti toimintansa Kouvolassa 1986. Huvipuistossa, sen yhteyteen 2014 avatussa Aquaparkissa ja Kouvolan Prismakeskuksessa sijaitsevassa Actionparkissa vierailee vuosittain noin 250 000 kävijää. Tykkimäen huvipuisto avaa ovensa 19.5. ja Aquapark 9.6.

Kouvolan kaupungin ja Tykkimäen vapaa-aikakeskuksen yhteisosasto on numero 6m68. Osastolla on mukana myös kouvolalainen ilmapallotaituri JP-Pirinen.

Lisätietoja:
Kirsi Vainio, matkailun kehittämispäällikkö, VisitKouvola, p. 020 615 5585
Sakari Pasanen, toimitusjohtaja, Tykkimäen vapaa-aikakeskus Oy, p. 040 048 2589