Kouvola from the Sky -dronevideokisan anti arvioitavana

Kouvola Innovation Oy:n, Kouvolan kaupungin ja Positiivisten Ihmisten Kouvola –yhteisön (PIK) yhteistyössä järjestämä Kouvola From The Sky -dronevideokuvauskilpailu päättyi eilen. Kilpailuun saatiin mukaan kaikkiaan kymmenen videota, viisi molempiin kilpailusarjoihin.
 
”Kuvauskohteissa on erilaisia painotuksia, mutta yhteistä kaikille videoille on syksyn värikäs kauneus. Videotkin sen todistavat, Kouvola on kaunis myös korkealta”, toteaa viestintäpäällikkö Pirjo Vuorenpää.
 
Kaikille avoimen kilpailun tarkoituksena oli saada dronevideokuvaajien näkemystä ja jopa uusia kohteita Kouvolan rakennetusta ympäristöstä (Urban view –sarja) ja monimuotoisesta luontomaisemasta (Nature view –sarja).  Kilpailuvideoista haetaan myös Kouvola Innovation Oy:n ja Kouvolan kaupungin markkinointikäyttöön soveltuvaa videota.
 
”Kilpailun raati aloittaa pian videoiden tarkemman arvioinnin, mutta jo alustavasti voimme todeta, että olemme tyytyväisiä näin sateisena syksynä järjestetyn ”pilottikisan” antiin.”
 
Kilpailusarjojen palkittavat valitsee kilpailuraati, johon kuuluvat Juha Huhtala ja Tommi Viljakainen Positiivisten Ihmisten Kouvola –yhteisöstä, Anne Käki ja Tea Salonsaari Kouvolan kaupungilta sekä Raija Sierman, Kirsi Markkanen ja Pirjo Vuorenpää Kouvola Innovation Oy:stä. 
 
Tarkemmat tiedot kuvauskohteista, palkituista videoista ja kuvaajista julkaistaan marraskuun loppuun mennessä.