KOUVOLA KIINNOSTAA PIETARILAISIA

Kouvolan tarjoamia mahdollisuuksia, Kouvola-Xi’an konttijunayhteyttä, Kouvolan Asuntomessuja 2019, yritystoimintaa ja opetusalan yhteistyötä esitellään Pietarissa 26.4. järjestettävässä Kouvola –päivässä.

Tilaisuuteen osallistuu myös useita matkailualan yritysten edustajia sekä Pietarista että Kouvolasta. Matkailualan yrityksille on järjestetty omia työpajoja. Yritystapaamisia on järjestetty myös muiden alojen yritysten kesken. Kouvola –seminaariin Pietarissa on ilmoittautunut lähes sata osallistujaa.

 

”Kouvola kiinnostaa pietarilaisia läheisen sijaintinsa vuoksi, joten haluamme kertoa heille Kouvolan tarjoamista mahdollisuuksista. Yritysten välisiä tapaamisia on järjestetty ja toivomme tästä tarjoutuvan hyviä bisnesmahdollisuuksia yrityksillemme”, sanoo Kouvola Pietarissa –päivän koordinaattori yhteyspäällikkö Aleksandra Turunen Kouvola Innovation Oy:stä.

 

Kouvola Pietarissa –päivään on myös järjestetty virallisia tapaamisia Pietarin kaupungin ja Leningradin oblastin edustajien sekä Kouvolan kaupungin ylimmän johdon kanssa.

 

”Tapaamisen teemoina ovat yritysyhteistyö, Kouvolan kärkihankkeet ja myös koulutusyhteistyö. Tapahtumaan osallistuu Kouvola Innovation Oy:n johtoa, XAMK:n hallituksen puheenjohtaja ja Venäjä-asiantuntijoita”, Turunen kertoo.