Koteihin jaettava VisitKouvola-lehti esittelee Kouvolan matkailukohteita

Kouvolaa laajasti esittelevä VisitKouvola–matkailulehti jaetaan huhti-toukokuun vaihteessa 48 000 talouteen Kouvolan alueella.

”Kesän asuntomessujen vuoksi haluamme jakaa paikallisille perustietoa Kouvolasta ja sen upeista kohteista ja tapahtumista. Kouvolalaiset voivat puolestaan kertoa niistä omille vierailleen ja muillekin täällä matkaileville. Toivotetaan kaikki tervetulleeksi tutustumaan kaupungin monipuoliseen matkailutarjontaan”, matkailun asiantuntija Raija Sierman Kouvola Innovationista sanoo.

Lehti esittelee muun muassa Urheilukaupunki Kouvolaa, Kymijoen varren kohteita, Tarinoiden Verlaa, Repoveden luontomatkailua, Aallon kaupunkia ja antaa monia hyviä vinkkejä perhematkailu-, historia- ja kulttuurikohteista koko laajan Kouvolan alueelta.

”Lehdessä esitellään myös 15 pointtia eli annetaan yleistietoa Kouvolasta. Lisäksi kolmelle erilaiselle Kouvolan kävijälle - Lara Lapsekas, Karri Kultturelli ja Birgit Baariperho – on laadittu kullekin omanlaista ohjelmaa Kouvolassa viihtymiseen”, Sierman vinkkaa.

VisitKouvola–matkailulehteä on saatavissa myös englannin- ja venäjänkielisinä painoksina. Matkailulehteä jaetaan Kinnosta ja useista infopisteistä Kouvolassa.