Kinnon ja Kouvolan kaupungin välinen yhteistyö sujuu hyvin

Tiedote 12.11.2015
Tällä viikolla julkisuudessa esitetyt väitteet Kouvola Innovationin tyytymättömyydestä Kouvolan kaupungin harjoittamaa elinkeinopolitiikkaa tai omistajajohtamista kohtaan eivät pidä paikkaansa. 

 

 

Keskiviikkona Internetissä julkaistut haastattelut on kuvattu yli vuosi sitten osana Yrittäjyys ylös Kymenlaaksossa (Y4) –hanketta. Materiaali on tehty hankkeen käyttöön, eikä Patriot Kouvola -ryhmällä ole materiaaliin mitään käyttöoikeutta.

Viime päivien uutisoinnissa haastateltavien lausunnot on irrotettu alkuperäisestä asiayhteydestään tarkoitushakuiseen Patriot Kouvola -ryhmän käyttöön.

Jukka Kyöstilän kuten myös Y4-hankkeen projektipäällikkönä toimineen Jari Ahon työsuhde Kouvola Innovationissa on päättynyt 31.12.2014. Hankepäällikkönä Kinnossa työskentelevällä Timo Pohjolalla ei ole mitään tekemistä Patriot Kouvola -ryhmän kanssa.

”Kouvola Innovationin ja sen työntekijöiden kannanottona esitettyihin väitteisiin totean, että olemme täysin päinvastaista mieltä, kuin mitä tässä nyt väitetään. Yhteistyö Kouvolan kaupungin ja sen johdon kanssa sujuu hyvin, eikä ongelmia ole ollut”, toteaa Kouvola Innovation Oy:n toimitusjohtaja Martti Husu.