Kinnon alkavien yrittäjien neuvonnalle erinomainen palaute

Suomen Uusyrityskeskusten toimitusjohtaja Susanna Kallama vieraili Kouvolassa Yrittäjien Aamuklinikalla kertomassa Sote -alan yrittäjien liiketoimintamahdollisuuksista. Hän vieraili myös Kinnossa kertomassa Uusyrityskeskuksen vaikuttavuustutkimuksesta - Kinnon alkavien yritysten neuvontapalvelu sai jälleen erinomaista palautetta.

"Uusyrityskeskusten tarjoamaa alkavien yritysten  neuvontapalvelua kiitellään jatkuvasti palvelupalautekyselyissämme. Yrittäjät pitävät palvelua tarpeellisena ja hyödyllisenä. Itse yllätyn aina kun näen, miten suurella sydämellä yritysneuvojat työtään tekevät. Kyse on aina ihmisten kohtaamisesta", toimitusjohtaja Susanna Kallama toteaa.

Koko maan Uusyrityskeskusten 29 neuvontapisteen tarjoama maksuton ja luottamuksellinen neuvontapalvelu alkaville yrittäjille on laatusertifioitua. Tavoitteena on tarjota laadukas ja saman sisältöinen palvelu, jota säännöllisesti mitataan palautekyselyin ja vaikuttavuustutkimuksin. 

"Tavoitteenamme on, että asiakas aina tietää millaista neuvontaa ja palvelua hän Uusyrityskeskuksessa saa", Kallama tähdentää.

Kouvolassa tämä palvelu on osana kehittämisyhtiö Kinnon palvelutarjontaa. Tuoreen vaikuttavuustutkimuksen mukaan Kouvolan neuvontapalvelu sai maan keskiarvoa (8 /10) selkeästi paremman arvosanan (9,4 /10) ja 75 % kyselyyn vastanneista koki neuvonnan merkitykselliseksi omalle liiketoiminnalleen.

 

Kuvassa Kinnon alkavien yritysten perustamisneuvonnassa palveleva yritysneuvoja Timo Lehmusmetsä, toimitusjohtaja Susanna Kallama ja yhteyspäällikkö Leena Gardemeister.