Kinno yrityksiä varten vuodesta 2009 alkaen

Alkaessamme toista vuosikymmentä Kouvolan seudun kehitysyhtiönä voimme olla tyytyväisiä viime vuosien kehitykseen. Suomen Yrittäjien yritysilmapiiriä mittavassa kansallisessa ELPO-mittauksessa Kouvola sijoittui neljänneksi yli 50000 asukkaan kaupungeista, oltuaan sitä ennen useita kertoja listan häntäpäässä. Lisäksi sijoituimme elinkeinoyhtiöistä toiseksi Seinäjoen jälkeen.

Viime vuosien menestys on tullut ennen kaikkea siitä, että paransimme kaupungin, elinkeinoyhtiön ja yrittäjäjärjestöjen vuoropuhelua ja teimme yhdessä asioita, joita yrittäjät kokivat tärkeiksi.

Kansallisissa ja kansainvälisissä sarjoissa menestyminen on mahdollista ainoastaan yhtenä joukkueena pelaten. Kouvolan menestyminen paikkakuntana tarvitsee kaikkien osapuolten yhteistä näkemystä, tekemistä ja siitä viestimistä monikanavaisesti. Katsomosta huutelun sijaan tarvitsemme pelaajia yhteiseen joukkueeseen ja menestykseen kannustavaa vahvaa kotikatsomoa.

Kouvola-tiimin lisäksi pelaamme myös Kymenlaakso- ja Suomi-tiimeissä sekä teemme kansainvälistä yhteistyötä eri maiden ja yhteistyökumppanien kanssa.

Tämän juhlavuotemme päätapahtumia ovat Asuntomessut 2019, Railgate Finland Kouvola-Xian -konttijunayhteyden tarjoamien mahdollisuuksien markkinointi ja Hyötyvirta-alueen kehittämisen uusi suunta.  Kärkihankkeiden lisäksi olemme yritysten tukena, sparraajina ja kannustajina yrityksen koko elinkaaren ajan tarjoamalla yrityksen perustamisneuvontaa, yritysten kehittämis- ja sijoittumispalvelua sekä yrityskummi- ja omistajanvaihdospalvelua.

Toimintamme tavoitteena on Kouvolan elinvoiman vahvistaminen – olemme yrityksiä varten!