Kinno organisoi yhteisen rekrytointikampanjan Kouvolan seudun yrityksille

Mukana on kuusi Kouvolan seudulla toimivaa yritystä. 

Mukana olevat yritykset hakevat eri alojen asiantuntijoita, muun muassa suunnittelijoita, ohjelmistokehittäjää, ohjelmistoarkkitehtiä, asentajia ja projekti-insinööriä sekä cnc-koneistajia. Myös VisitKouvola hakee kahta matkailun kehittämisen asiantuntijaa. 

”On mielenkiintoinen ilmiö, että tässä Suomen taloudellisessa tilanteessa Kouvolassa on avoinna hienoja osaajatyöpaikkoja niin ICT-alalta, palveluista kuin perinteisemmästä metallialaltakin. Tällä kampanjalla pyrimme herättämään huomiota Kouvolasta osaajien kaupunkina. Itsekin olen ”paluumuuttaja” ja viihdyn alkuperäisessä kotikaupungissani tavattoman hyvin muualla vietettyjen 35 vuoden jälkeen. Pyrimme jatkossakin yhteisiin osaajahakuihin muokkaamalla kampanjoita yrityksiltä saadun palautteen mukaan", sanoo Kouvola Innovationin toimitusjohtaja Martti Husu.

Yhteinen rekrytointi-ilmoitus julkaistiin itsenäisyyspäivänä muun muassa Helsingin Sanomissa, oikotie.fi:ssä, monster.fi:ssä ja sosiaalisen median LinkedIn-kanavassa. Kinno kustantaa kuluista leijonanosan ja yrityksiltä peritään lähinnä nimellinen osallistumismaksu. Kinno haluaa jatkossakin auttaa seudun yrityksiä löytämään osaavaa työvoimaa eli nyt toteutettu ensimmäinen yhteisrekrytointi ei jää ainoaksi lajissaan.

kinno.fi/rekry