Kevään kannusterahaa sai 11 yritystä

Kevään 2019 kannusterahaa haki 19 yritystä. Tukiehdot täyttäviä hakemuksia oli 11.

Carbons Finland sai kannusterahaa erilaisia ympäristöhaittoja vähentävän biohiilisuodattimen testaukseen ja markkinointiin.  Suodatinta voidaan tarpeen mukaan muunnella sitomaan ongelmallisia ravinteita tai haitta-aineita: sataprosenttinen biohiilisuodatin soveltuu erityisesti typen poistoon, biohiili-hiekkasuodatin vesien puhdistukseen ja biohiili-pajuhakesuodatin muun muassa maa- ja metsätalouden pistemäisiin ravinnekuormituskohteisiin. 
Carbons Finland Oy
carbons.fi

Betoniriiviöt-työryhmä sai kannusterahaa Kouvola-aiheisten matkamuisto-, tuliais- ja lahjatavaroiden kehittämiseen ja suunnitteluun. 
Capricorn Design Oy
capricorn.fi

Strix Marketing Oy sai kannusterahaa ennustavaa analytiikkaa hyödyntävän ohjelmiston kehittämiseen. Yrityksen tavoitteena on globaalisti skaalautuva tuote sisältömarkkinoinnin tarpeisiin. 
Stix Marketing Oy
strixmarketing.fi

Juho Lätti sai kannusterahaa sähkökitaran rakentamiseen, tavaramerkin rekisteröintiin ja patenttikuluihin. Yritys: Jooja / Hienovire
JOOJA draamapalvelut
joojadraamapalvelut.fi

Tilapuoti Puotimaalla sai kannusterahaa lasiseinäisen, siirreltävän myymäläkontin hankintaan.
Puotimaalla
puotimaalla.fi 

Toiminnan ilo -toimintaterapiayritys sai kannusterahaa lapsen motorisen kehityksen ja nuoren tarkkaavaisuustaitojen tueksi toteutettavan verkkokurssin kehittämiseen. 
Toiminnan ilo
toiminnanilo.fi

Ramotec Oy:lle myönnettiin kannusterahaa innovatiivisen kattoelementtiratkaisun kehittämis- ja patentoimiskustannuksiin. Uudenlainen kattoelementti esiteltiin yhdessä Korian asuntomessutalossa.
facebook.com/ramotecoy

Pepe Unlimited Oy:lle kannusterahaa myönnettiin mobiilisovelluksen kehittämiseen. Sovelluksella halutaan helpottaa matkan varrella sijaitsevien, automatkailijoille suunnattujen palveluiden löytymistä. Karavaanarit ja retkeilyautoilla liikkuvat tarvitsevat usein suihkumahdollisuutta, vessantyhjennysmahdollisuutta ja sähköpisteitä.  
Pepe Unlimited Oy
pepeunlimited.com

Kannusterahaa myönnettiin myös Kestävästi luonnosta TP osuuskunnalle ruokopientuotteiden tuotekehitykseen ja markkinointiin asuntomessujen oheiskohde taideruukissa. 

Kannusterahaa sai myös Virtakiven Saunan taustayhtiö Manner Oy markkinointikustannuksiin ja Kouvolan Teräs Oy uudenlaisten invatukien kehittämis- ja suojauskustannuksiin.
Manner Oy
virtakivensauna.fi