Kannusterahaa vuonna 2016 saaneet yritykset

Kouvolan kaupungin kannusterahaa myönnettiin tänä vuonna 16 yritykselle, 3000 euroa yritystä kohden eli yhteensä 48 000 euroa. Kannusterahan saajat on valinnut Kouvola Innovationin työryhmä. Valintojen perusteena ovat olleet kannusterahaa hakevalle yritykselle ja rahan käyttötarkoitukselle asetetut hakukriteerit.

Kannusterahaa on vuonna 2016 myönnetty liike-, tuote- tai palveluidean kehittämiseen, prototyypin tai demomallin tuottamiseen sekä tuotesuojauksen tai patentoinnin aiheuttamiin kustannuksiin. Kannusterahoitusta on voinut saada myös tuotteen tai palvelun kaupallistamiseen kuten messukuluihin.

Tukea ei ole myönnetty esimerkiksi verkkosivujen tekemiseen, kaluston uusimiseen tai yrityksen tavanomaisiin menoihin. Kannusterahaa saavien yritysten tulee olla Kouvolaan rekisteröityjä ja työllistää enintään viisi henkilöä.

Kannusteraha on de minimis -tukisäädösten alainen ja saajayritysten nimet julkaistaan. Julkaisemme sivuillamme kannusterahaa saaneiden yritysten haastatteluja rahan käyttökohteista - lue kannusterahayritysten tarinat linkkiä klikkaamalla:

 

Syksyn valinnat: 

Baerberg Oy
DD Control Oy
Jensen’s Workshop Ay
Kulta- ja hopeapaja Korundi Oy
KymiSun  
MD Signs Oy
Sähkö-Purmu Oy
Verstas24 Oy

 

Kevään valinnat:

Bikeself Paavo Paajanen
Variando Oy
Wiemers Oy
Puusepänverstas Änäkäinen
Kajo Design Oy
Ari Ripatti Tmi
Elonhakkuu Oy
Osuuskunta HunajaKymi

 

Kuva: Raimo Nieminen