Kajo Design osallistuu Habitare-messuille

Kajo Designin yrittäjä Martin Czurgel ja yrityksen myynnistä vastaava Jenni Tommola ovat tyytyväisiä yritykselle myönnetystä kannusterahasta.

”Kannusteraha mahdollistaa meille tänä syksynä osallistumisen Habitare –messuille, joka ovat nuorelle yrityksellemme erittäin tärkeät tunnettuuden lisäämisen ja verkottumisen kannalta. Ilman kannusterahaa emme olisi voineet vielä osallistua tähän sisustusalan yhteen tärkeimpään tapahtumaan Suomessa”, Jenni Tommola kertoo.

Kouvolassa helmikuussa 2016 toimintansa aloittanut yritys valmistaa puisia designvalaisimia, joita on myynnissä jälleenmyyjillä ja yrityksen toimitiloissa.

Saksalaissyntyinen metsätalousinsinööri Martin Czurgel oli Suomeen muutettuaan talonsa polttopuita hakatessaan keksinyt idean valaisimista, johon käytetään kaadetun puun katkaisupintaa.”

”Päätypuu on mielestäni puun hienoin osa, sillä se on ikään kuin ikkuna menneisyyteen. Puun vuosirenkaat kertovat kuinka vanha puu on, millaiset kasvuolosuhteet ovat olleet ja mitä odottamatonta sille kenties on vuosien aikana tapahtunut.”

Hän huomasi, että valo kajastaa kauniisti päätypuun lävitse. Puisten valaisimien suunnittelu ja valmistus alkoi Hartolassa, joka on puolison, Jenni Tommolan synnyinseutua. Parin vuoden tuotekehittelyn jälkeen Martin päätti perustaa yrityksen, kun sopivat toimitilat löytyivät Kouvolasta.

”Siirtymisen tänne ratkaisivat toimivat tilat ja vuokrakoneet. Tämä kokonaisuus oli hyvä paketti meille”, Martin Czurgel kertoo tyytyväisenä.

kajodesign.fi

 

Takaisin.